fbpx
Søk
Generic filters
Velg en side

New Zealand

New Zealand er kjent for å være et rent og naturskjønt land, med høye fjell, fossende elver og dype fjorder.

Les videre

New Zealand

Våre mest populære reiser i New Zealand

Kjør selv fra Auckland til Christchurch

18 dager │ Fra kr. 37 000 per pers

Underveis opplever dere først og fremst storslagen natur, men også byer av historisk betydning, særegen kultur og et enormt spekter i utendørsaktiviteter for enhver smak.

New Zealand in style

17 dager │ Fra kr. 150 000 per pers

Dette er reisen for deg som ønsker det aller beste av New Zealand, både når det kommer til opplevelser og overnattingssteder.

Med leiebil gjennom New Zealand

24 dager │ Fra kr. 38 500 per pers

Denne tre ukers roadtripen sørger for at dere får sett hele landet, med god tid til å utforske spennende byer og landskap med leiebilen.

Opplev New Zealand

20 dager │ Fra kr. 67 500 per pers

Denne turen gir dere muligheten til å oppleve hele landet ombord på en behagelig buss med egen turguide.

Bli kjent med New Zealand

Lenger unna Norge enn New Zealand er det ikke mulig å reise. I så fall er du på vei hjem igjen. New Zealand er kjent for å være et rent og naturskjønt land, med høye fjell, fossende elver og dype fjorder – ikke så ulikt Norge, kanskje. Det er også på størrelse med Norge, og med et minst like stort mangfold hva gjelder reisemål.

Det som imidlertid skiller New Zealand fra Norge, er bambus og vaiende palmer, lange hvite strender, sprutende geysirer og aktive vulkaner. Maoriene kaller landet Aotearoa, som betyr “landet under den lange hvite sky”. For ikke så mange år siden var New Zealand nærmest avskåret fra resten av verden – et eksotisk land på andre siden av kloden.

Klimaet er noe bedre på Nordøya, rett og slett fordi den ligger nærmere ekvator. Lengst i nord er klimaet subtropisk, mens man lengst sør på Sørøya finner subarktiske forhold i fjellene. Uansett skinner solen mer i New Zealand enn her hjemme, og de beste stedene har i gjennomsnitt 2400 soltimer i året.

På disse sidene finner du mer informasjon om New Zealand og hva vi kan tilby på en reise dit. En reise til New Zealand er noe alle bør få med seg. Det blir garantert en opplevelse for livet!

Se New Zealands høydepunkter

Kart

Foretrekker du å reise med andre?

Vil du reise i en gruppe, anbefaler vi at du ser på våre spennende gruppereiser.

Første gang til New Zealand?

Under er 3 turer som dekker mange av landets høydepunkter. Vi skreddersyr alle reiser, så har du ønsker utover det som er oppgitt i reiseforslagene er det bare å gi oss beskjed.

Mt Nicholas High Country Farm.

Med leiebil gjennom New Zealand

Denne tre ukers roadtripen sørger for at dere får sett hele landet, med god tid til å utforske spennende byer og landskap med leiebilen.

Opplev et maorishow i Rotorua.

Opplev New Zealand

Denne turen gir dere muligheten til å oppleve hele landet ombord på en behagelig buss med egen turguide.

Utsikt over Queenstown fra Skyline Gondola.

Rundreise i Australia og New Zealand

Opplev det beste av New Zealand og Australia! Auckland og Queenstown står på programmet i New Zealand, og i Australia reiser vi til Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef.

Været i New Zealand

New Zealand er et langstrakt land og har varierte klimatiske forhold. Landet strekker seg over flere klimabelter, fra det subtropiske på øyene i nord til det subarktiske i fjellene i sør.

Bli inspirert

queenstown i solnedgang

10 eventyrlige steder du må oppleve i New Zealand

Drømmer du om å reise rundt på New Zealand men er usikker på hvilke steder du skal besøke?

Great Walks New Zealand.

Fantastiske fotturer på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåtte naturen på New Zealand, og en av de fineste måtene å nyte den på er til fots.

Pin It on Pinterest