fbpx
Søk
Generic filters
Velg en side

Andre destinasjoner på Nordøya

Turer og aktiviteter

Øvrig på Nordøya

Napier og Hawke’s Bay

Art Deco-weekend i Napier.

Art Deco-weekend i Napier.

Napier ligger ved kysten sørøst på Nordøya, ved Hawke’s Bay. Byen ble nesten jevnet med jorden under et voldsomt jordskjelv i 1931. Byen ble da bygget opp igjen i den stilen som var typisk for perioden, Art Deco. I dag er Napier kjent som verdens Art Deco-hovedstad. Området har mye vakker natur og flere gode vingårder. Golf, hesteridning, sykkelturer, vinsmaking og museumsbesøk er noen av aktivitetene man kan bedrive når man besøker Napier og området rundt.

Taupo

Fisking er en populær aktivitet i Taupo.

Fisking er en populær aktivitet i Taupo.

Taupo er et populært rekreasjons- og feriested. Byen ligger ved Lake Taupo, som er New Zealands største innsjø, og som ble til ved et av tidenes største vulkanutbrudd. Vulkanen under innsjøen sover per i dag, men man ser fortsatt termisk aktivitet. Det er blant de beste stedene for ørretfiske i hele landet, og naturen rundt er fantastisk. Her er det et stort utvalg av turer og aktiviteter man kan være med på.

Gjør drømmereisen til virkelighet

Litt ekstra luksus i ferien?

Bo på noen av Nordøyas mest unike og luksuriøse overnattingssteder.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Dette prisvinnende overnattingsstedet består av 5 luksusvillaer med fantastisk utsikt over spektakulære Bay of Island. Tomten rundt villaene er på hele 300 mål, så her er det nok av muligheter til å nyte privatlivets fred.

The Boatshed

The Boatshed

Bare en 35 minutters fergetur fra Aukland, på øya Waiheke, ligger denne lille perlen av et overnattingssted. På øya finner du fantastiske strender, vingårder, kyststier og uterestauranter, og en deilig bohemsk stemning preger hele stedet.

Huka Lodge

Huka Lodge

Huka Lodge er en opplevelse i seg selv! Dette er kanskje New Zealands mest berømte lodge, plassert helt for seg selv like ved Waikato River og bare 300 meter fra fossen Huka Falls.

Treetops Lodge & Estate

Treetops Lodge & Estate

I hjertet av New Zealands berømte termiske region Rotorua, finner vi denne prisbelønte og hjemmekoselige lodgen. Treetops Lodge & Estate ligger landlig til med skog på alle kanter.

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers finner vi ved spektakulære Hawke’s Bay. På den ene siden har du den dramatiske kystlinjen til Stillehavet, på den andre uendelig med grønne sletter.

Pin It on Pinterest