Søk
Generic filters
Velg en side

Fiordland National Park

Fiordland National Park inkluderer Milford, Dusky og Doubtful Sound, og er et av de mest dramatiske og vakreste stedene på New Zealand.

Turer og aktiviteter

Fiordland

Destinasjon:

Fiordland

Beliggenhet: Sørøya

Størrelse: 1,2 millioner hektar

Består av: Fjell, innsjøer, fosser, fjorder og regnskog

Bli kjent med Fiordland

Fiordland National Park inkluderer Milford, Dusky og Doubtful Sound, og er et av de mest dramatiske og vakreste stedene på New Zealand. Opplev regionen til fots, fra vannet eller fra luften. Området har blitt formet av isbreer over hundretusenvis av år, og resultatet er eventyrlig.

Milford Sound ble av Rudyard Kipling beskrevet som verdens åttende underverk, og hvis du tar en flytur over området kommer du til å forstå hvorfor. Fjellveggene stiger rett opp fra fjordens mørke vann, fjelltoppene er himmelhøye og enkelte av fossefallene er så høye som 1000 meter. Når det regner i Milford Sound, noe det gjør ganske ofte, mangedobles vannmengden i fossefallene og resultatet er spektakulært.

Fiordland er virkelig stedet for fotturer. Tre av New Zealands ”Great Walks” finnes i dette området, der Milford Track uten tvil er New Zealands mest berømte. Den starter i Te Anau, og i løpet av 53 kilometer passerer man fantastisk natur med fjell, innsjøer, og enorme daler helt opp til Sutherland Falls, som er det høyeste fossefallet på New Zealand.

Se filmen under for mer informasjon:

Unike hotell

Fiordland Lodge.

Fiordland Lodge

Fiordland National Park inkluderer de kjente landemerkene Milford, Dusky og Doubtful Sound, og er et av de mest dramatiske og vakreste stedene på New Zealand. Inngangsporten til parken er Te Anau, og her finner du Fiordland Lodge perfekt plassert.

Gjør drømmereisen til virkelighet

Inspirasjon

queenstown i solnedgang

10 eventyrlige steder du må oppleve i New Zealand

Drømmer du om å reise rundt på New Zealand men er usikker på hvilke steder du skal besøke?

Great Walks New Zealand.

Fantastiske fotturer på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåtte naturen på New Zealand, og en av de fineste måtene å nyte den på er til fots.

Pin It on Pinterest