23 31 77 00 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Velg en side

Andre destinasjoner på Sørøya

Les mer

Øvrig på Sørøya

Turer og aktiviteter

Marlborough

vinranker i marlborough

Marlborough er New Zealands største vinregion. Foto: Mike Heydon

Regionen Marlborough ligger på toppen av Sørøya og er New Zealands største vinregion. Deres Sauvignon Blanc er verdenskjent, og er alene en god grunn for å legge inn et stopp. Området har mange soltimer i løpet av året, og kan by på varierte opplevelser året rundt. Marlborough har over 40 vingårder, og vi anbefaler å være med på en guidet vintur i buss eller på sykkel.

Marlborough Sounds er området helt nord på Sørøya, som består av øyer, halvøyer og fjorder. Området er et kjent friluftsområde, med naturskjønne vandreruter, og for de aktive kan man leie kajakk, fiske, dykke og svømme med delfiner.

Stewart Island

dyreliv på stewert island

Stewart Island er et paradis for flora og fauna.

Taupo er et populært rekreasjons- og feriested. Byen ligger ved Lake Taupo, som er New Zealands største innsjø, og som ble til ved et av tidenes største vulkanutbrudd. Vulkanen under innsjøen sover per i dag, men man ser fortsatt termisk aktivitet. Det er blant de beste stedene for ørretfiske i hele landet, og naturen rundt er fantastisk. Her er det et stort utvalg av turer og aktiviteter man kan være med på.

Gjør drømmereisen til virkelighet

Litt ekstra luksus i ferien?

Bo på noen av Sørøyas mest unike og luksuriøse overnattingssteder.

Fiordland Lodge

Fiordland National Park er et av de vakreste stedene på New Zealand. Fiordland Lodge ligger 5 minutter nord for Te Anau med en fantastisk utsikt over den store innsjøen Lake Te Anau.

Edenhouse

Edenhouse ligger idyllisk til i vakre Orinoco Valley i hjertet av Nelson helt nord på Sørøya. Som gjest på den idylliske lodgen kan du boltre deg på den 200 mål store tomten som er vel anerkjent for sine vakre hager.

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge oser av herskapelige klasse fra fordums tider, men er utstyrt med alle fasiliteter du ønsker deg fra et moderne luksushotell.

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel er en institusjon i Queenstown. Hotellet har huset gjester siden 1860-tallet, og ble i 2016 utvidet med en moderne del rett ved siden av det originale bygget.

Bay of Many Coves

Perfekt beliggende ved vannkanten dypt inne i Marlborough Sounds finner du Bay of Many Coves, luksusovernatting med førsteklasses mat hvor du kan nyte livet i fred og ro.

KONTAKT OSS