Om Australiareiser

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Om Australiareiser

Skreddersydde reiser siden 2005

Australiareiser er Norges største spesialist på reiser til Australia og New Zealand. Hos oss får du personlig service, bred kompetanse, konkurransedyktige priser og tryggheten ved å bestille reisen samlet på ett sted.

Vi som jobber på Australiareiser har alle reist mye, studert eller jobbet i Australia og New Zealand, og vi reiser jevnlig ned for å kvalitetssikre produktene vi anbefaler. Vår styrke er personlig service og oppfølging, og vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring med deg – enten det er ditt første besøk eller du har vært på reisemålet flere ganger før. Vi skal gjøre turen din til noe helt spesielt!

Australiareiser arrangerer alle typer reiser, som burde passe de flestes ønsker og lommebok. Vi tilbyr alt fra enkle flyreiser, hotellovernattinger, leiebil og andre landarrangement til komplette reiseprogram for både individuelle reisende og grupper. Vi ordner også med 3 måneders turistvisum til våre kunder.

Vår styrke er personlig service og oppfølging. Australiareiser samarbeider med alle de beste flyselskapene som flyr til Australia og New Zealand, og vår priser skal alltid være konkurransedyktige – både når det gjelder opplevelser og selve reisen.

Som spesialbyrå til Australia og New Zealand oppnår vi gode betingelser, og det er noe vi ønsker skal komme våre kunder til gode.

Vi hjelper deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse!

Australiareiser.no er en del av Australiareisergruppen. Våre øvrige brands er:

Hvorfor velge Australiareiser?

Fagkunnskap om Australia og New Zealand

Alle våre ansatte har enten bodd eller reist mye i Australia og New Zealand, og kjenner hver eneste by, øy og avkrok. Ekspertisen vår finner du ikke hos noen andre. Vi gir deg svar på alt du lurer på, som hvordan været er, hvilke hotell som passer ditt budsjett og mulige reiseruter.

Vi er til å stole på

Vi har ingen interesse av å selge deg noe vi ikke tror du blir fornøyd med, og vi står for kvaliteten på det vi selger. I motsetning til et anonymt nettsted, er vi mennesker du kan snakke med – både før, under og etter reisen.

Trygghet

Bestiller du reisen din gjennom oss, er du beskyttet av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet. Det betyr blant annet at dersom et fly blir forsinket, hvis det blir uvær, streik eller kanselleringer, så hjelper vi deg. Gjennom Reisegarantifondet er du også dekket dersom et hotell eller flyselskap går konkurs.

Vi gjør reisen rimeligere og smidigere

Etter mange år i bransjen, har vi gode prisavtaler med våre samarbeidspartnere, noe som kommer deg til gode når vi hjelper deg med reiseruten. Vi har også mulighet til å bestille internasjonale og innenlands flybilletter samtidig, noe som gir en gunstigere totalpris.

Du sparer tid

Det er mange forberedelser før du legger ut på en stor reise. Visum, internasjonalt førerkort, transittider, og hvordan kommer du deg egentlig fra flyplassen til hotellet? Vi hjelper deg med alle forberedelser, sånn at du kan bruke tiden din på andre ting, som å glede deg til reisen Down Under!

Personlig service

Hos oss får du en egen kontaktperson, som du forholder deg til i hele planleggingsfasen, samt under og etter reisen. Når din kontaktperson ikke er tilstede, tar en av våre andre hyggelige reisespesialister over.

Se også våre andre brands

Australiareiser er en del av Australiareisergruppen. Våre andre brands er:

Fijireiser logo

Fijireiser

Fijireiser er Norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på reiser til Fiji, Tahiti, Cookøyene og de øvrige Stillehavsøyene.

Private Travel Lab logo

Private Travel Lab

Private Travel Lab skreddersyr reiser og opplevelser til hele verden, basert på dine interesser, din smak og ditt budsjett.

Grupperundreiser logo

Grupperundreiser

Grupperundreiser spesialiserer seg på gruppereiser med norsk og skandinavisk reiseleder til eksotiske destinasjoner i hele verden.

Workations.no logo

Workations

Workations er Norges eneste spesialist på workations – reiser der du kombinerer jobb og ferie.

Start planleggingen av drømmereisen