SØK
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Velg en side

Bobil fra Brisbane til Cairns

Opplev friheten og fleksibiliteten i en bobil fra Brisbane til Cairns. Underveis passeres høydepunkter som feriebyen Noosa, verdens største sandøy Fraser Island, vakre Whitsunday Islands, verdensarvlistede regnskoger og Great Barrier Reef.

Turprogram

Bobil fra Brisbane til Cairns

Reiseforslag:

Bobil fra Brisbane til Cairns

}

19 dager

Sunshine Coast, Whitsunday Islands, Great Barrier Reef, Daintree, Port Douglas, Trinity Beach, Palm Cove.

Avreise hele året

N

Reise på egenhånd

Fra kr. 19 900 per person når fire reiser sammen
Fra kr. 24 900 per person når to reiser sammen

Program

Dette reiseforslaget tar deg fra nord til sør gjennom delstatene Northern Territory, South Australia og Victoria i bobil. I løpet av reisen er det mulig å besøke ikoner som Darwin, Kakadu nasjonalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road samt Barossa Valley og Adelaide.

Fra Oslo flyr dere via Dubai og Singapore til Darwin, som er hovedstaden i Northern Territory. Der tilbringer dere en natt på hotell, før dere henter ut bobilen som blir deres hjem de neste 20 dagene.

Kakadu National Park. Foto: Johan Lolos

Dere henter deretter ut bobilen som blir deres hjem for de neste to ukene. Inkludert i leien er forsikring og det aller meste man trenger av tilbehør, som kjøkkenutstyr, sengetøy, forskjellige praktiske gjenstander samt GPS. Det er bare å sette seg i bilen og nyte alle opplevelsene underveis.

Av stoppesteder underveis anbefaler vi å få med kystbyene langs Sunshine Coast, som kun ligger noen timers kjøring fra Brisbane. Ta også turen innom Australia Zoo, som er dyreparken til avdøde Steve Irwin. Etter Sunshine Coast er det ikke langt til Fraser Island, som er verdens største sandøy. Dere kan ikke ta med bobilen ut dit, men det finnes både dags- og flerdagsturer dit avhengig av hvor mye tid man ønsker å bruke på øya. Spør oss gjerne om råd vedr. dette.

Bunyeroo Valley i Flinders Ranges. Foto: Julie Fletcher

Videre nordover passerer dere byer som Bundaberg, Gladstone, Rockhampton og Mackay, før dere ender opp i Airlie Beach som er utgangspunktet for turer ut blant de 74 øyene i Whitsunday Islands. Vi anbefaler å tilbringe noen dager i Airlie Beach slik at dere rekker en dagstur ut blant øyene, for eksempel med seilbåt. Fra Airlie Beach kjører dere videre nord til Townsville. En kort ferjetur fra Townsville ligger Magnetic Island, som er en avslappende og idyllisk ferieøy.

Mellom Townsville og Cairns passeres Mission Beach, og dette er et fint sted å tilbringe natten. Vil man prøve seg på rafting er nærliggende Tully River et perfekt utgangspunkt for dette, og vil man virkelig utfordre seg selv kan man hoppe i fallskjerm og lande på stranden. For de som foretrekker hvilepuls, så kan man slappe av på de fantastiske strendene.

De 12 Apostlene langs Great Ocean Road. Foto: Mark Watson

Om tiden tillater det anbefaler vi å fortsette en times tid nord for Cairns før dere leverer tilbake bilen. Dere kommer da til den hyggelige feriebyen Port Douglas. Herfra er det ikke lang kjøring til regnskogen i Daintree og Cape Tribulation. Vi anbefaler også et stopp i Trinity Beach og Palm Cove før kjøreturen ender i Cairns.

Etter at dere har levert tilbake bobilen har dere tre netter i Cairns før dere flyr hjem igjen. Ta en dagstur ut på Great Barrier Reef, ta toget inn til den lille byen Kuranda i regnskogen nord for byen eller slapp av ved byens populære saltvannslagune.

Reisefakta

 

Avreisested

Oslo.


 

Høydepunkter

 • Australia Zoo
 • Badebyer på Sunshine Coast
 • Whitsunday Islands
 • Great Barrier Reef
 • Daintree og Cape Tribulation
 • Port Douglas og Four Mile Beach
 • Trinity Beach og Palm Cove


 

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i økonomiklasse
 • 2 netter i Brisbane
 • 14 dager med bobil fra Brisbane til Cairns inkl. utstyr og forsikringer
 • 3 netter i Cairns
 • Visum til Australia


 

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører


 

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides.Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.


 

Turkode

50130

Prisinformasjon

3-stjerners hotellstandard:

Fra kr. 19 900 pr. person når fire reiser sammen.

Fra kr. 24 900 pr. person når to reiser sammen.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

 

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

 

MARTINS TIPS:

Vi ønsker at du skal få den beste opplevelsen. Vi foretrekker små lokale turoperatører i små grupper eller en privat tur skreddersydd bare for ditt reisefølge.

Få tilbud på “Bobil fra Brisbane til Cairns”

Reiseforslag - generell

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.
KONTAKT OSS