Søk
Generic filters
Velg en side

Det gode liv i South Australia og Sydney

I løpet av 15 dager får dere en smak av storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur.

Turprogram

Det gode liv i South Australia og Sydney

Reiseforslag:

Det gode liv i South Australia og Sydney

}

15 dager

Kangaroo Island, Sydney, Barossa Valley, Flinders Ranges, Adelaide.

Avreise hele året

N

Reise på egenhånd

Fra kr. 85 000 per person når to reiser sammen

Program

Dette eksklusive reiseforslaget gir dere et tverrsnitt av alt Australia har å by på. I løpet av 15 dager får dere en smak av storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur. Bo på luksuriøse, men jordnære overnattingssteder, og oppdag hvorfor Australia for alvor har plassert seg på det kulinariske verdenskartet.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Dere flyr på økonomi, business eller first class med Emirates via Dubai til Adelaide. Inkludert på business og first class er sjåførservice til flyplassen om man bor innenfor en radius på 60 km fra Oslo Lufthavn, samt transfer til hotellet ved ankomst Adelaide.

Lounge og bar på Emirates' A380.

Lounge og bar på Emirates’ A380.

I Adelaide tar dere inn på elegante Mayfair Hotel, som er byens nyeste 5-stjerners hotell. Beliggende midt i hjertet av Adelaide er hotellet nært både restauranter, shopping og severdigheter. Benytt de første dagene til å bli kjent i byen.

Adelaide har et rikt utvalg av kunst og kultur, utmerkede restauranter, gamle bygninger og en vennlig lokalbefolkning. Ta også turen ut av byen til en av de sjarmerende bydelene ved stranden. Både Glenelg, Brighton, Henley og Semaphore er fylt med butikker, kafeer, puber og restauranter.

Ta turen ut til en av bydelene ved stranden, som for eksempel Glenelg.

Ta turen ut til en av bydelene ved stranden, som for eksempel Glenelg.

Fra Adelaide er det kun en halvtimes flytur til Kangaroo Island, øya som er kjent for sitt rike dyreliv og sin spektakulære natur. De neste dagene blir det et opphold på praktfulle Oceanview med helpensjon og spennende turer på øya. I et følge på inntil 12 gjester blir dere med kunnskapsrike, lokale guider på fotturer der det venter fascinerende og variert natur, Australias ikoniske dyrearter i det fri, og førsteklasses mat og drikke underveis. Flinders Chase National Park, Remarkable Rocks og selkolonien ved Admirals Arch er noen av høydepunktene på rundturen.

Oceanview Eco Villas, Kangaroo Island.

Oceanview Eco Villas ligger idyllisk til med havutsikt. Foto: Heidi Who Photos

Etter oppholdet på Kangaroo Island returnerer dere med fly tilbake til Adelaide, der en leiebil venter. De neste seks dagene utforsker dere en annen side av delstaten South Australia. Fra Adelaide er det rundt halvannen times kjøring til Barossa Valley, som er kjent for vin i verdensklasse. Her sjekker dere inn på 5-stjernersresortet The Louise, som er Barossas mest elegante overnattingssted. Her ligger også Appellation, som er en av Australias beste restauranter. Snakk med oss om bordreservasjon samtidig som reisen reserveres.

Barossa Valley er et fascinerende område. De grønne åsene og dalene har inspirert mange lokale kunstnere. Ta dere tid til å utforske en av verdens beste vinregioner rik på historie, kultur og kulinariske opplevelser.

Barossa Valley.

Etter 2 netter på The Louise kjører dere videre nordover til Flinders Ranges og den fascinerende outbacken. Underveis vil dere se at landskapet endrer karakter, fra fruktbare vinområder til karrig ødemark.

Flinders Ranges er et av de eldste landskapene på jorden. Dette er et spektakulært område på alle måter. Her finner man bratte fjellrygger, dype juv, knusktørre elveleier og en rustrød jord, i tillegg til det klassiske australske dyrelivet.

Dere sjekker inn på Arkaba Station, et herskapelig overnattingssted fra 1850-tallet, som maksimalt tar ti gjester om gangen. Her har flere oppdagelsesreisende overnattet på sin ferd gjennom Australia i tidligere tider. Arkaba Station har en jordnær og avslappet stil, med fokus på personlig service og de små detaljene som løfter opplevelsen.

Bruk leiebilen og utforsk området, eller gå på fotturer i det urgamle landskapet. Inkludert i oppholdet er helpensjon og drikke, samt guidede utflukter i villmarken.

Arkaba.

Nyt den jordnære atmosfæren på Arkaba Station.

Etter tre netter på Arkaba kjører dere tilbake til Adelaide Airport, hvor dere leverer inn leiebilen og flyr videre til storbyen Sydney. Her bor dere i fire netter på Four Seasons Hotel, og fra hotellrommet har dere en fantastisk utsikt mot operahuset og Sydney Harbour.

Den første dagen får dere oppleve havneområdet ombord på en yacht. Turen starter fra Darling Harbour og går under den berømte Sydney Harbour Bridge til Sydney Opera House. Lunsj er inkludert, og vi kan love en uforglemmelig dag på sjøen i en av verdens vakreste naturlige havner.

Den neste dagen får dere omvisning i operahuset, før dere blir fraktet til Rose Bay i en vanntaxi. Der stiger dere ombord i et sjøfly, som tar dere med på en 15-minutters sightseeingtur over byen.

Tilbring de siste dagene i vakre Sydney.

Tilbring de siste dagene i vakre Sydney. Foto: Ethan Rohloff, Destination NSW.

Besøk også en av byens mange strender og spis på noen av de nyskapende restaurantene som Sydney etter hvert har fått mange av. Quay, Sepia, Rockpool, Aria og Bennelong er bare noen av restaurantene som serverer mat i toppklasse.

Etter oppholdet i Sydney går reisen hjem igjen via Dubai til Oslo. Emirates sjåførservice kjører deg helt hjem igjen ved ankomst Oslo hvis du flyr på business eller first class (innenfor en radius på 60 km).

Reisefakta

 

Avreisested

Oslo.


 

Høydepunkter

Kangaroo Island, Sydney, Barossa Valley, Flinders Ranges, Adelaide.


 

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Emirates
 • Innenlandsfly i økonomiklasse mellom Adelaide-Sydney
 • Flyreise Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 2 netter på Mayfair Hotel i Adelaide inkl. frokost
 • 3 netter på Oceanview Eco villas på Kangaroo Island inkl. alle måltider og guidede utflukter.
 • Leiebil i 6 dager med henting og levering i Adelaide
 • 2 netter på The Louise i Barossa Valley inkl. frokost
 • 3 netter på Arkaba i Flinders Ranges inkl. helpensjon, drikke og utflukter
 • 4 netter på Four Seasons Hotel i Sydney inkl. frokost
 • Halvdags seiltur på Sydney Harbour inkl. lunsj
 • Omvisning i operahuset
 • Sjøflytur over Sydney
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Turistvisum til Australia


 

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører


 

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides.Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.


 

Turkode

61079

Prisinformasjon

Økonomiklasse:

Fra kr. 85 000 pr. person når to reiser sammen.

Businessklasse:

Fra kr. 112 000 pr. person når to reiser sammen.

First class:

Fra kr. 140 000 pr. person når to reiser sammen.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Få tilbud på «Det gode liv i South Australia og Sydney»

Reiseforslag - generell

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

 

Ønsker du et videomøte med oss?
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

Pin It on Pinterest