Det gode liv i South Australia og Sydney

I løpet av 15 dager får dere en smak av storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur.

Foto: South Australian Tourism Commission

Hjem > Reiseforslag > Reiseforslag til Australia > Det gode liv i South Australia og Sydney

Reiseforslag

Det gode liv i South Australia og Sydney

Reiserute - Det gode liv i South Australia og Sydney

Høydepunkter

Kangaroo Island, Sydney, Barossa Valley, Flinders Ranges, Adelaide.

Varighet

15 dager

Avreise

Hele året

Reiseform

Reise på egenhånd

Pris

Fra kr. 146 900 per person når to reiser sammen

Dette eksklusive reiseforslaget gir dere et tverrsnitt av alt Australia har å by på. I løpet av 15 dager får dere en smak av storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur. Bo på luksuriøse, men jordnære overnattingssteder, og oppdag hvorfor Australia for alvor har plassert seg på det kulinariske verdenskartet.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Dere flyr på økonomi, business eller first class med Singapore Airlines via København/London og Singapore til Adelaide.

Suite på Singapore Airlines (A380).
Suite på Singapore Airlines (A380).

I Adelaide tar dere inn på elegante Mayfair Hotel, som er byens nyeste 5-stjerners hotell. Beliggende midt i hjertet av Adelaide er hotellet nært både restauranter, shopping og severdigheter. Benytt de første dagene til å bli kjent i byen.

Adelaide har et rikt utvalg av kunst og kultur, utmerkede restauranter, gamle bygninger og en vennlig lokalbefolkning. Ta også turen ut av byen til en av de sjarmerende bydelene ved stranden. Både Glenelg, Brighton, Henley og Semaphore er fylt med butikker, kafeer, puber og restauranter.

Glenelg.
Ta turen ut til en av bydelene ved stranden, som for eksempel Glenelg.
Foto: SATC

Fra Adelaide er det kun en halvtimes flytur til Kangaroo Island, øya som er kjent for sitt rike dyreliv og sin spektakulære natur. Dere bor i tre netter på fantastiske Southern Ocean Lodge, et prisbelønnet lodge som også er et av Australias aller beste. Fra Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt over det mektige Sørishavet, de hvite strendene samt det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos. Her vises naturen og det rike dyrelivet på en fantastisk måte.

Oppholdet på Southern Ocean Lodge inkluderer alle måltider og all drikke, inkludert premium viner og fri minibar. I tillegg til utsøkte mat- og vinopplevelser, inkluderer også oppholdet guidede turer slik at man får oppleve mer av det Kangaroo Island har å by på. Besøk Flinders Chase National Park, der Admirals Arch og Remarkable Rocks er noen av høydepunktene i tillegg til dyrelivet.

Southern Ocean Lodge.
Utforsk naturen på Kangaroo Island.

Etter oppholdet på Kangaroo Island returnerer dere med fly tilbake til Adelaide, der en leiebil venter. De neste seks dagene utforsker dere en annen side av delstaten South Australia. Fra Adelaide er det rundt halvannen times kjøring til Barossa Valley, som er kjent for vin i verdensklasse. Her sjekker dere inn på 5-stjernersresortet The Louise, som er Barossas mest elegante overnattingssted. Her ligger også Appellation, som er en av Australias beste restauranter. Snakk med oss om bordreservasjon samtidig som reisen reserveres.

Barossa Valley er et fascinerende område. De grønne åsene og dalene har inspirert mange lokale kunstnere. Ta dere tid til å utforske en av verdens beste vinregioner rik på historie, kultur og kulinariske opplevelser.

Barossa Valley
Barossa Valley.
Foto: Nick Rains

Etter 2 netter på The Louise kjører dere videre nordover til Flinders Ranges og den fascinerende outbacken. Underveis vil dere se at landskapet endrer karakter, fra fruktbare vinområder til karrig ødemark.

Flinders Ranges er et av de eldste landskapene på jorden. Dette er et spektakulært område på alle måter. Her finner man bratte fjellrygger, dype juv, knusktørre elveleier og en rustrød jord, i tillegg til det klassiske australske dyrelivet.

Dere sjekker inn på Arkaba Station, et herskapelig overnattingssted fra 1850-tallet, som maksimalt tar ti gjester om gangen. Her har flere oppdagelsesreisende overnattet på sin ferd gjennom Australia i tidligere tider. Arkaba Station har en jordnær og avslappet stil, med fokus på personlig service og de små detaljene som løfter opplevelsen.

Bruk leiebilen og utforsk området, eller gå på fotturer i det urgamle landskapet. Inkludert i oppholdet er helpensjon og drikke, samt guidede utflukter i villmarken.

Arkaba Homestead.
Nyt den jordnære atmosfæren på Arkaba Station.

Etter tre netter på Arkaba kjører dere tilbake til Adelaide Airport, hvor dere leverer inn leiebilen og flyr videre til storbyen Sydney. Her bor dere i fire netter på Four Seasons Hotel, og fra hotellrommet har dere en fantastisk utsikt mot operahuset og Sydney Harbour.

Den første dagen får dere oppleve havneområdet ombord på en yacht. Turen starter fra Darling Harbour og går under den berømte Sydney Harbour Bridge til Sydney Opera House. Lunsj er inkludert, og vi kan love en uforglemmelig dag på sjøen i en av verdens vakreste naturlige havner.

Den neste dagen får dere omvisning i operahuset, før dere blir fraktet til Rose Bay i en vanntaxi. Der stiger dere ombord i et sjøfly, som tar dere med på en 15-minutters sightseeingtur over byen.

Sydney.
Tilbring de siste dagene i vakre Sydney.
Foto: ingusk – stock.adobe.com

Besøk også en av byens mange strender og spis på noen av de nyskapende restaurantene som Sydney etter hvert har fått mange av. Quay, Sepia, Rockpool, Aria og Bennelong er bare noen av restaurantene som serverer mat i toppklasse.

Etter oppholdet i Sydney går reisen hjem igjen med Singapore Airlines via Singapore og London/København til Oslo.

Pris

Alternativ 1

Fra kr. 146 900

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 2

Fra kr. 183 900

Business Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 3

Fra kr. 254 900

First Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Reisefakta

Avreisested

Oslo

Høydepunkter

Kangaroo Island, Sydney, Barossa Valley, Flinders Ranges, Adelaide.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Singapore Airlines
 • Innenlandsfly i økonomiklasse mellom Adelaide-Sydney
 • Flyreise Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 2 netter på Mayfair Hotel i Adelaide inkl. frokost
 • 3 netter på Southern Ocean Lodge inkl. helpensjon, utflukter og transfer t/r flyplass
 • Leiebil i 6 dager med henting og levering i Adelaide
 • 2 netter på The Louise i Barossa Valley inkl. frokost
 • 3 netter på Arkaba i Flinders Ranges inkl. helpensjon, drikke og utflukter
 • 4 netter på Four Seasons Hotel i Sydney inkl. frokost
 • Halvdags cruise på Sydney Harbour inkl. lunsj
 • Omvisning i operahuset
 • Sjøflytur over Sydney
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Turistvisum til Australia

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Turkode

61079

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australia

18 dager

Fra 75 900,-

Australia

21 dager

Fra 36 900,-