Oppdag ville og vakre Australia

Dette er en reise fullpakket med unike opplevelser av høy kvalitet.

Foto: Tourism NT/Kyle Hunter & Hayley Anderson

Kart Oppdag ville og vakre Australia

Oppdag ville og vakre Australia

Arnhem Land, Darwin, Kangaroo Island, Great Ocean Road, Adelaide, Melbourne.

17 dager

Avreise mai-oktober

Reise på egenhånd

Fra kr. 80 600 per person når to reiser sammen

Reisefakta

Dette er en reise fullpakket med unike opplevelser av høy kvalitet. Dere utforsker nasjonalparker og villmark der få andre mennesker har vært, får nærkontakt med det varierte dyrelivet, kjører landets vakreste kystvei og smaker på førsteklasses mat og vin.

Oslo – Darwin

Reisen starter fra Oslo, men det er mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Flyreisen går med SAS, Singapore Airlines og Silk Air via København og Singapore til Darwin.

Vel fremme blir dere kjørt til Adina Apartment Hotel som ligger midt i Darwins nye waterfront-område. Nyt det tropiske klimaet på stranden, i den kunstige lagunen eller på en av de mange restaurantene, kafeene og barene i området. Hovedgaten i Darwin ligger kun noen minutters spasertur unna.

Cullen Bay i Darwin.
Besøk Cullen Bay i Darwin, med flere gode restauranter.
Foto: Tourism Australia/Nicholas Kavo

5-dagerstur til Kakadu, Arnhem Land og Cobourg Peninsula

Neste morgen starter eventyret! I løpet av fem dager får dere oppleve et av Australias mest spennende villmarksområder. Ikke bare står bergkunst, fossefall, vakker natur og spennende dyreliv på programmet, dere besøker områder det er svært få forunt å oppleve.

Den første dagen blir dere bedre kjent med Kakadu National Park, som er Australias største nasjonalpark. Se etter saltvannskrokodiller og spennende fugler på Corroboree Billabong. Dere får også sett nærmere på noen av fossefallene og steinformasjonene som Kakadu er kjent for.

På dag to krysser dere inn i aboriginenes land, Arnhem Land. I løpet av dagen besøker dere et lite aboriginersamfunn, og får sett den beste bergkunsten man finner i Australia. Dagen ender på Cobourg Peninsula. Her ligger en unik kystcamp hvor dere skal bo de tre neste nettene.

Cobourg Coastal Camp.
Del dagens opplevelser med de andre gjestene på Cobourg coastal camp ved solnedgang.
Foto: David Hancock/SkyScans

På dag tre utforsker dere livet til sjøs i den største marineparken i Northern Territory. Livet under vann er av det helt eksepsjonelle slaget. Det er mulig å se hele seks ulike arter av skilpadder, delfiner, hai, krokodiller, rokker, krabber og massevis av fisk. Prøv lykken med fiskestang og se hva du drar opp fra havet!

På dag fire utforskes en annen del av Cobourg med firhjulstrekk. Dere vil blant annet jakte på krabber ved hjelp av gamle aboriginske jaktteknikker, og besøke et helt spesielt våtmarksområde som står på bevaringslisten til RAMSAR (en internasjonal miljøavtale opprettet av UNESCO).

Den siste dagen går turen fra Cobourg, tilbake gjennom Arnhem Land og inn i Kakadu. Strekk på beina på en gåtur opp på steinformasjonen Ubirr. På veien opp kan dere se bergkunsten som Ubirr er kjent for, før dere fra toppen får en fantastisk utsikt over våtmarkene i Kakadu. Turen avsluttes i Darwin, der dere sjekker inn på det samme hotellet som dere bodde på den første natten.

Adelaide og Barossa Valley

Etter en siste natt i Darwin flyr dere videre til Adelaide, der dere sjekker inn på elegante Mayfair Hotel, som er byens nyeste 5-stjerners hotell. Beliggende midt i hjertet av Adelaide er hotellet nært både restauranter, shopping og severdigheter. Adelaide har et rikt utvalg av kunst og kultur, utmerkede restauranter, gamle bygninger og en vennlig lokalbefolkning.

Barossa Valley.
Gjør dere klar for en herlig dag i Barossa Valley.
Foto: South Australian Tourism Commission

En heldagstur til vinområdet Barossa Valley er inkludert i løpet av oppholdet i Adelaide. I en liten gruppe og med en kunnskapsrik guide besøker dere vingårder der dere har mulighet for prøvesmaking. Dagen legges opp etter turdeltakernes ønsker og interesser, og mulige stoppesteder inkluderer vinprodusenter som Peter Lehmann, Torbreck og Henschke. Er dere spesielt interessert i mat anbefaler vi også at dere ber guiden stoppe på Maggie Beer Farmshop.

Kangaroo Island

Fra Adelaide flyr dere til Kangaroo Island, øya som beskrives som en zoologisk hage uten gjerder. Etter landing blir dere møtt av en guide som viser dere øya de to neste dagene. Gå på fottur i eukalyptusskogen og se koalaer som tar en lur i trærne. Besøk hjemmet til verdens sjeldneste papegøye og let etter kenguruer og wallabyer i det fri.

Etter en herlig lunsj fortsetter turen til Seal Bay hvor guiden tar dere med på en spasertur på stranden blant en koloni med sjøløver. Dere spiser middag og overnatter på Stranraer Homestead, som er en sauefarm eid i flere generasjoner av familien Wheatons.

Seal Bay på Kangaroo Island.
Gå blant sjøløvene på Seal Bay på Kangaroo Island.
Foto: SATC

Etter frokost neste dag besøkes Flinders Chase National Park, hvor man finner kenguruer, echidnas, koalaer og utallige fuglearter. Dere besøker de merkelige steinformasjonene på Remarkable Rocks, og grotten Admirals Arch som blant annet er hjem til en stor koloni seler. Etter en elegant piknik-lunsj venter mer sightseeing før dere blir kjørt til flyplassen. En drøy halvtime etter avgang fra Kangaroo Island er dere tilbake i Adelaide. Dere tilbringer natten på Mayfair Hotel.

Kjør selv fra Adelaide til Melbourne

I Adelaide henter dere ut en leiebil og setter kursen mot sørøst. Første natten tilbringer dere i kystbyen Robe, før dere neste dag fortsetter videre inn i delstaten Victoria og kjører første del av verdenskjente Great Ocean Road. Legg inn stopp på kjente steder som Twelve Apostles og Loch Ard Gorge, før dere ender dagen i Apollo Bay.

Great Ocean Road.
Great Ocean Road er Australias vakreste kystvei.
Foto: Roberto Seba

Dagen etter kjører dere siste del av Great Ocean Road, før dere tar ferge over til Mornington Peninsula. Her tilbringer dere to netter i den lille byen Flinders. Ta livet med ro, eller bruke bilen til å utforske Mornington Peninsulas mange sjarmerende landsbyer.

Den siste dagen kjører dere inn til Melbourne, der dere leverer inn bilen ved ankomst.

Melbourne og Phillip Island

Melbourne sjekker dere inn på Crown Promenade. Hotellet ligger i Southbank-distriktet, et livlig område hvor man finner et godt utvalg av restauranter, cafeer og barer.

Penuin Parade på Phillip Island.
Opplev pingvinparaden på Phillip Island.
Foto: Robert Blackburn/Visit Victoria

En dagstur til pingvinøya Phillip Island er den siste utflukten som er inkludert. Der tar en av nasjonalparkens guider dere med for å kikke på de små pingvinene som øya er så berømt for. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake etter en dag ute på sjøen og dette fenomenet er kjent som «Penguin Parade». I tillegg kan dere få et siste møte med det australske dyrelivet på Moonlit Sanctuary og Koala Conservation Centre.

Rooftop bar i Melbourne.
Besøk en av rooftop barene i Melbourne.
Foto: Robert Blackburn

Den siste dagen i Melbourne har dere til egen disposisjon. Utforsk byens berømte nettverk av arkader og bakgater, der man finner et stort utvalg av kafeer, restauranter, barer og butikker. Dere kan også besøke noen av byens store sportsarenaer, Royal Botanic Gardens og bydelen St.Kilda, der dere kan gå en tur langs strandpromenaden.

Fra Melbourne flyr dere hjem igjen til Norge. Len dere tilbake og nyt den prisbelønnede servicen hos Singapore Airlines.

Reisefakta og pris

Pakke 1

Fra kr. 80 600

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Pakke 2

Fra kr. 89 700

Premium økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Pakke 3

Fra kr. 103 000

Business Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Avreisested

Oslo

Høydepunkter

Darwin, Arnhem Land, Adelaide, Kangaroo Island, Great Ocean Road, Melbourne, Phillip Island.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Singapore Airlines
 • Innenlandsfly på økonomiklasse mellom Darwin og Adelaide
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 2 netter på Adina Apartment Hotel Darwin Waterfront
 • 5-dagersturen «Kakadu, Arnhem Land og Cobourg Peninsula Tour» inkl. overnattinger og måltider
 • 3 netter på Mayfair Hotel i Adelaide
 • Dagsturen «Best of Barossa»
 • 2-dagerstur på Kangaroo Island inkl. overnatting, måltider og flyreisen Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Leiebil fra Adelaide til Melbourne, 5 dager
 • 4 overnattinger på kjøreturen mellom Adelaide og Melbourne
 • Ferge Queenscliff-Sorrento
 • 2 netter på Crown Promenade Melbourne
 • Phillip Island Ultimate Eco Tour m/ VIP upgrade
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Turistvisum til Australia

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides. Stopp i Singapore tillatt i begge retninger.Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Smitteverntiltak

Ingen informasjon inntil videre.

Turkode

61250

Få et tilbud

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

 • Park Hyatt Sydney.
  Australia
  Fra 110 000,-

  Det aller beste av Australia

  17 dager

  Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia.

 • Kenguruer i Barossa Valley.
  Australia
  Fra 45 000,-

  Australias kontraster

  18 dager

  Opplev det beste av Kangaroo Island, the Red Centre og Melbourne. På denne reisen får du oppleve det unike dyrelivet, den røde ødemarken og urbane storbyer.

Hold deg oppdatert

Vær den første som får tilgang til reisenyheter, eksklusive tilbud og inspirerende tips.