Sydney, Roo & Reef

Dette er den ultimate reisen for de som vil oppleve essensen av Australia. Great Barrier Reef, Sydney og dyrelivet på Kangaroo Island er høydepunktene.

Foto: Tourism Australia

Reiseforslag

Sydney, Roo & Reef

Reiserute - Sydney, Roo & Reef

Høydepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Port Douglas, Great Barrier Reef, Cape Tribulation, Daintree Rainforest.

Varighet

15 dager

Avreise

Hele året

Reiseform

Reise på egenhånd

Pris

Fra kr 52 500 per person når to reiser sammen

Dette er den ultimate reisen for de som vil oppleve essensen av Australia. Great Barrier Reef, Sydney og dyrelivet på Kangaroo Island er høydepunktene, men denne reisen inneholder også mange flere opplevelser underveis.

Dere starter med et besøk til Kangaroo Island der dere får nærkontakt med Australias unike dyreliv, før turen går videre til storby og strender i Sydney. Dere avslutter med et besøk til det tropiske nord der dere besøker regnskogen og Great Barrier Reef.

Reisen starter med Emirates som flyr dere via Dubai og Melbourne til Adelaide. Ved ankomst Adelaide sjekker dere inn på et sentralt beliggende hotell, der dere tilbringer de to første nettene.

Emirates - Premium Economy Class.
Reis komfortabelt med Emirates. Du kan oppgradere reisen til f.eks. Premium Economy Class.

Adelaide er en sjarmerende by omgitt av grønne parker, med kort vei til strand og vinområder. Byen er en kulinarisk smeltedigel, med fantastiske restauranter, et rikt utvalg av barer og kafeer og Australias største matmarked. Den første formiddagen har vi inkludert en sightseeingtur slik at dere blir bedre kjent med byen og får sett de viktigste attraksjonene. Deretter kan dere fortsette å utforske på egenhånd.

Adelaide.
Reisen starter med noen dager i Adelaide.
Foto: South Australian Tourism Commission

Etter to dager i Adelaide fortsetter dere videre til Kangaroo Island, øya som blir omtalt som en dyrehage uten gjerder. Dere blir hentet på hotellet i Adelaide og blir kjørt med buss og ferge, eller med fly for de som velger 5-stjernerspakken. I løpet av to dager får dere oppleve noen av høydepunktene som Kangaroo Island har å by på. En gåtur blant sjøløvene på stranden i Seal Bay er inkludert, det samme er et besøk i nasjonalparken Flinders Chase der dere besøker Remarkable Rocks og selkoloniene ved Admirals Arch.

Dere vil få oppleve øyas rike dyreliv, både i det fri og i organiserte former. Koala, kenguru, wallaby, fugler, sel, sjøløver og reptiler er noen av dyrene dere vil få sett. 3-, 4- og 5-stjernerspakkene har noe ulikt opplegg, så kontakt oss for detaljert dagsprogram. Lunsj er inkludert begge dagene.

Seal Bay på Kangaroo Island.
Seal Bay på Kangaroo Island.
Foto: SATC

Etter oppholdet på Kangaroo Island returnerer dere til Adelaide der dere har en siste natt, før dere neste dag flyr videre til Sydney. Dere tilbringer 4 netter i det som av mange regnes som Australias vakreste by. Dette gir dere godt med tid til å utforske både bysentrum og flere av bydelene.

Inkludert i pakken er en times omvisning i Sydney Opera House, samt et lunsjcruise på Sydney havn som gir dere perfekt utsikt mot Operahuset, Sydney Harbour Bridge og bydelene som omkranser havna. Gå ikke glipp av et besøk til verdensberømte Bondi Beach, og ta fergen ut til Manly Beach for å oppleve en mer “laid back” atmosfære hvis du vil ha et avbrekk fra storbyen.

Sydney Opera House.
En omvisning i operahuset i Sydney er inkludert.
Foto: Tourism Australia

Etter begivenhetsrike dager i Sydney går turen videre til det tropiske nord. Dere flyr til Cairns, og blir deretter kjørt videre til småbyen Port Douglas som ligger ca. en times kjøring nord for flyplassen. Port Douglas er både sofistikert og avslappet, og et populært feriested. Her finner man gylne strender og et rikt utvalg av resorter. En dagstur ut til den ytre delen av Great Barrier Reef er inkludert. I løpet av dagen kan dere snorklet på tre ulike rev, det arrangeres foredrag med marinbiologer og lunsj er inkludert. Dykking er også mulig mot et pristillegg.

Great Barrier Reef.
Snorkle på Great Barrier Reef.
Foto: Tourism and Events Queensland

Port Douglas ligger like ved en av verdens eldste regnskoger. En dagstur til Daintree og Cape Tribulation er derfor et must i løpet av oppholdet, og vi har inkludert denne i pakken. Dere får oppleve ulike steder i regnskogen i løpet av dagen, inkludert en guidet tur i Mossman Gorge, et cruise på Daintree River der dere kan se etter dyreliv, fugler og planter, stopp ved flere utkikkspunkt og et besøk på stranden i Cape Tribulation – der regnskogen møter Great Barrier Reef.

Cape Tribulation.
Cape Tribulation – der regnskogen møter revet.
Foto: Tourism and Events Queensland

Dere har 6 netter i Port Douglas, og de øvrige dagene kan dere ta livet helt med ro og nyte det tropiske klimaet, eller besøke flere av attraksjonene i området. Port Douglas er også en hyggelig by å vandre litt rundt i, med små butikker og flere restauranter av høy kvalitet.

Den siste dagen blir dere kjørt til flyplassen i Cairns, der dere sjekker inn for flyreisen tilbake til Norge.

Pris

Alternativ 1

Fra kr 52 500

3-stjerners hotellstandard

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 2

Fra kr 56 500

4-stjerners hotellstandard

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 3

Fra kr 70 900

5-stjerners hotellstandard

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Reisefakta

Avreisested

Oslo

Høydepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Port Douglas, Great Barrier Reef, Cape Tribulation, Daintree Rainforest.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo – Adelaide//Cairns – Oslo med Emirates Airlines og Qantas
 • Innenlandsfly Adelaide – Sydney – Cairns
 • Flyskatter og avgifter
 • 3 netter på hotell i Adelaide
 • Sightseeingtur i Adelaide
 • Todagers guidet tur til Kangaroo Island
 • 1 natt på hotell på Kangaroo Island
 • 4 netter på hotell i Sydney
 • Omvisning i Sydney Opera House
 • Lunsjcruise i Sydney Harbour
 • Transfer Cairns-Port Douglas t/r
 • 6 netter på hotell i Port Douglas
 • Dagstur til Great Barrier Reef inkl. lunsj
 • Dagstur til Cape Tribulation og Daintree inkl. lunsj
 • Turistvisum til Australia

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge. Mulighet for stopover i Dubai, kontakt oss med dine ønsker.

Turkode

67602

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australia

15 dager

Fra 56 500,-

Australia

19 dager

Fra 26 900,-