Unik opplevelsesreise i Australia

Opplev Australias varierte sider på denne eksklusive rundreisen. I løpet av turen bor dere på noen av landets beste og mest unike overnattingssteder, og flere fantastiske utflukter er inkludert.

Foto: Silky Oaks Lodge

Hjem > Reiseforslag > Reiseforslag til Australia > Unik opplevelsesreise i Australia

Reiseforslag

Unik opplevelsesreise i Australia

Reiserute - Unik opplevelsesreise i Australia

Høydepunkter

Great Ocean Road, Melbourne, Sydney, Wolgan Valley, Hamilton Island, Daintree Rainforest, Great Barrier Reef.

Varighet

16 dager

Avreise

Hele året

Reiseform

Reise på egenhånd

Pris

Fra kr. 167 900 per person når to reiser sammen

Opplev Australias varierte sider på denne eksklusive rundreisen. Fra de livlige storbyene Melbourne og Sydney, til den røffe naturen langs Great Ocean Road, den uberørte regnskogen i Mossman og verdenskjente Great Barrier Reef. I løpet av turen bor dere på noen av landets beste og mest unike overnattingssteder, og flere fantastiske utflukter er inkludert.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Dere flyr på økonomi, business eller first class med Singapore Airlines.

Singapore Airlines - First Class Suite
Singapore Airlines – First Class Suite

I Melbourne bor dere på Grand Hyatt Melbourne, et 5-stjernershotell sentralt beliggende i East End av Central Business District. I gåavstand fra hotellet ligger Federation Square, butikker, restauranter og utelivsområdet Southbank.

Melbourne er byen som vet å nyte livet. Alt finnes tilgjengelig i byen som har en spektakulær blanding av ny og gammel arkitektur, elegante gater og overdådige parker og hager.

Den første dagen blir dere bedre kjent med byen på en halvdagstur med Melbourne Private Tours. Turen er privat og skreddersys etter deres ønsker, slik at dere kan fokuserer på det som er mest interessant for akkurat dere. Vi anbefaler et stopp i Melbournes berømte nettverk av arkader og bakgater, hvor guiden tar dere med på en spasertur og viser dere bortgjemte kafeer, restauranter, barer og butikker. Dere kan også besøke noen av byens store sportsarenaer, Royal Botanic Gardens og bydelen St.Kilda, der dere kan gå en tur langs strandpromenaden.

Melbourne.
Bli kjent med Melbourne.
Foto: Emily Godfrey

Dagen etter står Great Ocean Road på programmet. Great Ocean Road er en av Australias flotteste kystveier, der den svinger seg langs den røffe sørkysten av Victoria. Dere kjører deler av den mest spektakulære strekningen på Great Ocean Road. Se etter ville koalaer i trærne i Kenneth River og besøke den berømte surfestranden Bells Beach, før dere spiser en bedre lunsj i Apollo Bay. Derfra stiger dere ombord i et helikopter som tar dere med på en fantastisk flytur over Cape Otway Light Station og videre til de verdenskjente steinformasjonene Twelve Apostles. Etter helikopterturen returnerer dere til Apollo Bay, og blir kjørt tilbake til Melbourne.

Great Ocean Road.
Dagens høydepunkt er en helikoptertur over bl.a. Twelve Apostles.
Foto: Roberto Seba

Fra Melbourne flyr dere til det tropiske nord, hvor dere tilbringer 3 netter på regnskogsresortet Silky Oaks. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas. Dette er et av Australias mest uberørte områder hvor man rett som det er oppdager nye plante- eller dyrearter. Resortet har et stort og variert aktivitetsprogram, med blant annet fotturer, spa, utflukter til korallrevet, dykking og varmluftsballongflygning.

Se video fra Silky Oaks Lodge.

Etter et avslappende opphold i regnskogen flyr dere videre til Hamilton Island og Great Barrier Reef. Her bor dere på qualia, et resort som byr på luksus av ypperste klasse. Resortet har fantastisk utsikt over Whitsundays-øyene, og servicen er i verdensklasse. Her finnes et stort utvalg av aktiviteter, inkludert snorkling eller dykking på korallrevet, golf og seiling.

Qualia.
Fantastisk utsikten over korallrevet fra qualia.

Etter 3 netter på qualia flyr dere til Sydney. Her bor dere på Park Hyatt Sydney, et fasjonabelt hotell med kanskje den aller beste beliggenheten i hele Sydney. Fra hotellet har man fantastisk utsikt mot operahuset og Sydney Harbour. Gå på en forestilling i operahuset, besøk en av byens mange strender og spis på noen av de nyskapende restaurantene som Sydney etter hvert har fått mange av.

Vi har inkludert en privat ettermiddagstur slik at dere raskt blir kjent med Sydney. Dere kan oppleve noen av de mest kjente attraksjonene i selve bysentrum, før dere besøke Bondi, Manly og flere av de andre kjente strandstedene som omkranser byen.

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort&Spa
Tilbring de siste nettene på Emirates One&Only Wolgan Valley Resort&Spa.

Rundreisen i Australia avsluttes med 3 netter på Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa. Dette er et av Australias flotteste resorter med perfekt beliggenhet i den spektakulære fjellkjeden Blue Mountains, rundt tre timers bilkjøring fra Sydney. Alt i og rundt resortet oser av kvalitet og et opphold her er en spesiell opplevelse og et minne for livet. Man kan velge mellom fotturer, hesteridning, safari og spabehandling.

Etter oppholdet på Wolgan Valley blir dere kjørt til flyplassen i Sydney (det er også mulig å oppgradere til transfer med helikopter), og derfra går reisen hjem igjen med Singapore Airlines til Oslo.

Pris

Alternativ 1

Fra kr. 167 900

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 2

Fra kr. 204 800

Business Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 3

Fra kr. 267 900

First Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Reisefakta

Avreisested

Oslo

Høydepunkter

Great Ocean Road, Melbourne, Sydney, Wolgan Valley, Hamilton Island, Daintree Rainforest, Great Barrier Reef.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Singapore Airlines
 • Innenlandsfly i økonomiklasse mellom Melbourne-Cairns-Hamilton Island-Sydney
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 3 netter på Grand Hyatt Melbourne inkl. frokost
 • Halvdags privat sightseeingtur i Melbourne
 • Dagstur til Great Ocean Road inkl. helikoptertur over Twelve Apostles
 • 3 netter på Silky Oaks Lodge inkl. frokost
 • 3 netter på qualia inkl. frokost og middag
 • 3 netter på Park Hyatt Sydney inkl. frokost
 • Halvdags privat sightseeingtur i Sydney
 • 3 netter på Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa inkl. frokost, lunsj og middag
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Turistvisum til Australia

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Turkode

61185

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australia

19 dager

Fra 86 000,-

Australia

14 dager

Fra 157 000,-