fbpx
23 31 77 00 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Velg en side

Utforsk kysten av Western Australia

Kyststrekket fra Perth til Broome er en fantastisk opplevelse, med utallige kritthvite strender, spennende nasjonalparker og rev med hundrevis av fiske- og korallarter.

Turprogram

Utforsk kysten av Western Australia

Reiseforslag:

Utforsk kysten av Western Australia

}

21 dager

Perth, Kalbarri, Monkey Mia, Exmouth, Ningaloo Reef, Karijini National Park, Broome.

Avreise hele året

N

Reise på egenhånd

Fra kr. 35 500 per person når to reiser sammen

Program

Kyststrekket på 2.225 kilometer fra Perth til Broome er en fantastisk opplevelse av vakker natur. Her finnes utallige kritthvite strender, spennende nasjonalparker og rev med hundrevis av fisker- og korallarter som innbyr til dykking og snorkling.

Det hele begynner med et par netter på et sentralt hotell i Perth, videre nordover til Geraldton for et par netter der. I Monkey Mia ved Shark Bay tilbringer en tre dager. Her kan man oppleve å svømme med delfiner som ofte velger å komme tett innpå mennesker, en unik opplevelse! I Exmouth bor en på et nytt resort med et av Australias fineste korallrev like i nærheten. Videre følger 3 netter i nasjonalparken Karijini med overnatting i luksustelt, og dette er en storslått opplevelse av Australsk natur i de mest spektakulære omgivelser! Til slutt er det Broome med sine vakre strender som står for tur.

Reiseforslaget inkluderer flyreisen Oslo – Perth t/r samt fly fra Broome til Perth, 18 netter på hotell og resorter langs vestkysten av Australia fra Perth til Broome samt leiebil for 15 dager. Totalt må en beregne ca 3 uker på dette reiseforslaget med flyreisen fra Norge.

Downtown Perth.

Downtown Perth. Foto: City of Perth.

Perth

Perth ligger naturskjønt til ved Swan River. Perth er også kanskje Australias reneste by, og så skinner solen nesten alltid der. Sentrum er lite og kompakt, og du kan gå til det meste. Klimaet er ideelt: En kort vinter med temperatur på rundt 18 grader, og en lang, tørr sommer med rundt 28 grader. Den lille havnebyen Fremantle må man også få med seg. Fantastisk sjarmerende og kjent for sine mange kafeer. Men det er de fantastiske områdene langs kysten nordover fra Perth som er hovedmålet med denne turen.

delfiner i monkey mia

Delfiner i Monkey Mia. Foto: Australia’s Coral Coast

Monkey Mia og Exmouth

Monkey Mia ligger i den verdensarvlistede nasjonalparken Shark Bay. Her kan man oppleve ville delfiner på nært hold et par ganger om dagen, besøke den utrolige Shell Beach som er en av bare to strender i verden som kun består av bittesmå skjell, eller stromatolittene i Harmelin Pool Om ønskelig kan man bli med på en times cruise med seilbåt (ikke inkl.) og se mer av det unike livet under vann – delfiner, haier, sjøkuer m.m.

Exmouth ligger 1264 kilometer nordvest for Perth omtrent midt på kystlinjen til staten Western Australia. Byen ligger ved revet Ningaloo Marine Park som er den aller største attraksjonen i dette området. Revet er Western Australia sitt svar på Great Barrier Reef. Ved Ningaloo finnes det mer enn 520 ulike fiske arter, 250 ulike typer av koraller, skilpadder, hvaler med mer. Den aller største attraksjonen av dem alle er uten tvil hvalhaien som tiltrekker seg tusenvis av nysgjerrige dykkere og snorklere hvert år, i håp om å få øye på verdens største fisk og kanskje muligheten til å svømme ved siden av den.

hvalhai på ningaloo reef

Svøm med hvalhai på Ningaloo Reef. Foto: Tourism WA

Karijini National Park

Karijini National Park er et fascinerende sted med noen av de flotteste omgivelsene man kan forestille seg! Nasjonalparken er den nest største i staten Western Australia og blir oppsøkt av mange tilreisende hvert år. Dette er en autentisk australsk outback opplevelse, den rette opplevelsen for denne delen av Australia. Resortet er 100 % eid av aboriginere og er et perfekt utgangspunkt for å utforske spennende natur. I nærheten finnes store områder med typisk australske sletter, canyoner med fossefall og fristende små innsjøer for å nyte et forfriskende bad. Dyrelivet er imponerende og er til å ta og føle på.

Utforsk den spennende naturen i Karijini National Park.

Utforsk den spennende naturen i Karijini National Park. Foto: Karijini Eco Retreat

Broome

2.400 kilometer nord for Perth, ved grensen til den store ørkenen Great Sandy Desert, ligger perlen i den nordlige delen av Western Australia, Broome. Dette er en gammel perlefiskerby med noen tusen innbyggere, et deilig vinterklima og 22 kilometer med flott, tropisk badestrand med kritthvit sand og turkisblått hav. Her avsluttes turen før man returnerer hjem via Perth.

Reisefakta

 

Avreisested

Oslo.


 

Høydepunkter

Perth, Kalbarri, Monkey Mia, Exmouth, Ningaloo Reef, Karijini National Park, Broome.


 

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Perth t/r i økonomiklasse
 • Innenlandsfly Broome-Perth
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 3 netter i Perth
 • 2 netter i Geraldton
 • 3 netter i Shark Bay
 • 3 netter i Exmouth
 • 3 netter i Karijini National Park
 • 1 natt i Port Hedland
 • 3 netter på Cable Beach i Broome
 • 15 dager leiebil fra Perth til Broome
 • Turistvisum til Australia


 

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører


 

Øvrig informasjon

Reisen kan utvides. Stopp i Hong Kong tillatt i begge retninger.Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.


 

Turkode

17599

Prisinformasjon

Businessklasse

Kontakt oss for pris
 • Pris pr. person når to reiser sammen.

First class

Kontakt oss for pris
 • Pris pr. person når to reiser sammen.

Økonomiklasse:

Fra kr. 35 500 pr. person når to reiser sammen.

Businessklasse:

Kontakt oss for pris.

First class:

Kontakt oss for pris.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

 

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

 

Martin Dahl Jespersen

MARTINS TIPS:

Vi ønsker at du skal få den beste opplevelsen. Vi foretrekker små lokale turoperatører i små grupper eller en privat tur skreddersydd bare for ditt reisefølge.

Få tilbud på “Utforsk kysten av Western Australia”

Reiseforslag - generell

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.
KONTAKT OSS