Søk
Generic filters
Velg en side

Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore

Bryllupsreise, tidenes drømmeferie eller gaven til en som har alt? Dette reiseforslaget tilfredsstiller alle forventninger om opplevelser, luksus og komfort.

Turprogram

Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore

Reiseforslag:

Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore

}

21 dager

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.

Avreise hele året

N

Reise på egenhånd

Fra kr. 134 000 per person når to reiser sammen

Program

Bryllupsreise, tidenes drømmeferie eller gaven til en som har alt? Dette reiseforslaget tilfredsstiller alle forventninger om opplevelser, luksus og komfort.

Samtlige flyvninger er på business class, og hoteller og utflukter underveis er nøye kvalitetssikret for å skape en uforglemmelig reiseopplevelse.

Victoria Square i Adelaide.

La flyturen bli en del av ferieopplevelsen med Singapore Airlines’ business class. 

Ombord på Singapore Airlines business class kan du strekke ut det romslige flysetet til en seng om du vil sove, eller lene deg behagelig tilbake og nyte god mat, personlig service og et imponerende underholdningstilbud. Med konseptet «Book the Cook» er middagen garantert et høydepunkt – vi anbefaler signaturretten Lobster Thermidor. Her kan du lese mer om kabinklasser og bevertning hos prisbelønte Singapore Airlines.

Victoria Square i Adelaide.

Victoria Square i Adelaide.

Adelaide og omegn – 3 netter

Adelaide på Australias sørkyst er en by det er lett å bli glad i. Matkulturen og de beste restaurantene står ikke tilbake for det man finner på toppen av hierarkiet i Sydney og Melbourne. Kunstnere av alle slag trekker til byen og sørger for et rikt kulturtilbud. Og skulle man bli mett på gallerier og museer er avstanden kort til flotte strender og botanisk hage.

Dere bor på ærverdige og eksklusive Mayfair Hotel, kun 100 meter fra parkområdene som utgjør hjertet av Adelaide sentrum.

Den siste dagen i Adelaide tilbringer dere i vindistriktet Barossa Valley like utenfor byen. Her vil den erfarne guiden/sjåføren skreddersy dagens program basert på ønsker fra reisefølget. Kombinert med vinsmakingen blir det tid til å spise en gourmetlunsj og smake på lokalprodusert ost og bakverk.

Kangaroo Island er et av de beste stedene å utforske dyrelivet i Australia. Foto: South Australian Tourism Commission

Kangaroo Island – 2 netter

Fra Adelaide bærer det videre til berømte Kangaroo Island en kort flytur unna. Her bor det kun få mennesker og veldig mange kenguruer og koalaer. Øya blir ofte omtalt som en eneste stor dyrehage uten gjerder og sperringer. De ville dyrene er ikke farlige for mennesker, og de har heller aldri blitt jaktet på i samme grad som ville dyr flest. Det gjør dem nysgjerrige og uredde i møte med gjensidig nysgjerrige besøkende.

Innkvartering skjer på Stranraer Homestead. Resorten er renovert innvendig for å møte dagens standard for luksus, men arkitekturen har beholdt sitt autentiske særpreg fra 20-tallet. Stedet er familiedrevet og byr på personlig service og en avslappende atmosfære med peis i fellesarealene. Kjøkkenet holder høy klasse og serverer gjestene det beste av sesongens varer.

Oppholdet byr på rikelig med tid til å observere de fascinerende dyrene i eget tempo. Dag to på øya inkluderer utflukt til Flinders Chase med en guidet rundtur i små grupper med pikniklunsj og middag. Regn med å se tre forskjellige kenguruarter i tillegg til innfødte kjendiser som nebbdyr, koala, sel, maurpinnsvin og øgler.

Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Sydney – 4 netter

Tilbake i Adelaide flyr dere videre til Sydney. Der venter fire netter på femstjerners hotell. På Four Seasons Hotel bor dere midt i smørøyet med fantastisk utsikt over havneområdet med Harbour Bridge og operahuset.

Den første hele dagen i Sydney blir det sightseeing. Sydney Deluxe City and Harbour Dining Experience tar dere med til spennende steder både i sentrum og omkringliggende attraksjoner som Bondi Beach og utsiktspunktet Dover Heights. Senere på ettermiddagen border dere en luksuriøs sightseeingbåt og nyter boblende drikker til synet av Sydneys havneområde fra sjøen. Skuta tar dere videre med til en bedre middag på en strandrestaurant. Desserten nytes ombord på vei tilbake igjen, denne gangen til synet av operaen og havnen i solnedgang.

De to neste dagene er til disposisjon i denne fantastiske byen som aldri står stille. For den som har fulgt med på MasterChef Australia er dette anledningen til å besøke restaurantene til noen av verdens aller beste og mest anerkjente kokker. Vil man se mer av dyrelivet på nært hold kan Sydney Aquarium anbefales, gjerne i kombinasjon med en kort båttur over havnebassenget til Taronga Zoo.

Likuliku Lagoon Resort på Fiji.

Likuliku Lagoon Resort på Fiji. Foto: Hamilton Lund

Fiji / Malolo – 7 netter

Fra den energiske metropolen Sydney er kontrasten stor til neste destinasjon; stillehavsparadiset Fiji. Dere lander på Nadi Airport og flys videre i helikopter til naboøya Malolo hvor dere bor på prisbelønte Likuliku Lagoon Resort. Et mer romantisk og avslappende sted i verden skal man lete lenge etter. Kritthvite strender møter turkisblått vann i lagunen. Omgivelsene er gjennomført idylliske og lokalbefolkningens gjestfrihet av en helt egen klasse.

Resorten tar i mot maksimalt 45 par av gangen – her foregår ting i rolig tempo uten kø eller trengsel. Hyttene på stranda er i vesentlig grad bygget etter tradisjonelle metoder, supplert med litt moderne luksus og et eget lite svømmebasseng på markterrassen.

Dette er utvilsomt et sted der det å gjøre ingenting kan være den beste måten å tilbringe dagen på. Alternativt er det spennende utflukter å velge mellom. Utforsk øya med kajakk og vannscooter, eller dra på fisketur etter tunfisk. Under vann venter det en fargesprakende verden av fisker og bløtdyr. Enten man er en erfaren dykker eller bare vil snorkle på egenhånd byr det marine livet på en uforglemmelig opplevelse. Mesteparten av korallene og fiskene holder til like under havoverflaten, så man kommer langt med dykkermaske og snorkel.

Gardens by the Bay.

Gardens by the Bay. Foto: Singapore Tourism Board

Singapore – 2 netter

Helikopteret bringer dere tilbake til Nadi på hovedøya og derfra tar Singapore Airlines dere videre til en stopover i Singapore. Hjemturen til Oslo stykkes dermed opp med to netter på femstjerners hotell i Singapore. En hel dag står til disposisjon for sightseeing eller avslapping. Nest siste flyvning er til København med Singapore Airlines, før siste strekning København – Oslo med SAS.

Reisefakta

 

Avreisested

Oslo.


 

Høydepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.


 

Prisen inkluderer

 • Oslo-Adelaide//Fiji-Singapore-Oslo med Singapore Airlines på businessklasse
 • Adelaide-Sydney-Fiji med V Australia på businessklasse
 • 3 netter på Mayfair Hotell i Adelaide
 • Best of Barossa
 • 3-dagerstur til Kangaroo Island inkl. fly t/r Adelaide, transport, guiding og 2 overnattinger
 • 4 netter på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Dagstur Sydney Deluxe City and Harbour Dining Experience
 • Helikoptertransfer Nadi Airport – Likuliku Lagoon Resort t/r
 • 7 netter på Likuliku Lagoon Resort på Fiji
 • 2 netter på 5-stjernershotell i Singapore
 • All transfer
 • Turistvisum til Australia


 

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører


 

Øvrig informasjon

Reisen kan utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.


 

Turkode

64443

Prisinformasjon

Økonomiklasse:

Kontakt oss for pris.

Businessklasse:

Fra kr. 134 000 pr. person når to reiser sammen.

First class:

Kontakt oss for pris.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Få tilbud på «Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore»

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

Pin It on Pinterest