Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore

Bryllupsreise, tidenes drømmeferie eller gaven til en som har alt? Dette reiseforslaget tilfredsstiller alle forventninger om opplevelser, luksus og komfort.

Foto: orpheus26 - stock.adobe.com

Hjem > Reiseforslag > Kombinasjonsreiser > Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore

Reiseforslag

Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore

Reiserute - Eksklusiv drømmeferie til Australia, Fiji og Singapore

Høydepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore

Varighet

21 dager

Avreise

Hele året

Reiseform

Reise på egenhånd

Pris

Fra kr. 217 900 per person når to reiser sammen

Bryllupsreise, tidenes drømmeferie eller gaven til en som har alt? Dette reiseforslaget tilfredsstiller alle forventninger om opplevelser, luksus og komfort.

Samtlige flyvninger er på business class, og hoteller og utflukter underveis er nøye kvalitetssikret for å skape en uforglemmelig reiseopplevelse.

Ombord på Singapore Airlines business class kan du strekke ut det romslige flysetet til en seng om du vil sove, eller lene deg behagelig tilbake og nyte god mat, personlig service og et imponerende underholdningstilbud. Med konseptet «Book the Cook» er middagen garantert et høydepunkt – vi anbefaler signaturretten Lobster Thermidor. Her kan du lese mer om kabinklasser og bevertning hos prisbelønte Singapore Airlines.

Adelaide.
Adelaide.
Foto: Kwest – stock.adobe.com

Adelaide og omegn – 3 netter

Adelaide på Australias sørkyst er en by det er lett å bli glad i. Matkulturen og de beste restaurantene står ikke tilbake for det man finner på toppen av hierarkiet i Sydney og Melbourne. Kunstnere av alle slag trekker til byen og sørger for et rikt kulturtilbud. Og skulle man bli mett på gallerier og museer er avstanden kort til flotte strender og botanisk hage.

Dere bor på ærverdige og eksklusive Mayfair Hotel, kun 100 meter fra parkområdene som utgjør hjertet av Adelaide sentrum.

Den siste dagen i Adelaide tilbringer dere i vindistriktet Barossa Valley like utenfor byen. Her vil den erfarne guiden/sjåføren skreddersy dagens program basert på ønsker fra reisefølget. Kombinert med vinsmakingen blir det tid til å spise en gourmetlunsj og smake på lokalprodusert ost og bakverk.

Kangaroo Island.
Kangaroo Island er et av de beste stedene å utforske dyrelivet i Australia. 
Foto: Tourism Australia

Kangaroo Island – 2 netter

Fra Adelaide bærer det videre til berømte Kangaroo Island en kort flytur unna. Her bor det kun få mennesker og veldig mange kenguruer og koalaer. Øya blir ofte omtalt som en eneste stor dyrehage uten gjerder og sperringer. De ville dyrene er ikke farlige for mennesker, og de har heller aldri blitt jaktet på i samme grad som ville dyr flest. Det gjør dem nysgjerrige og uredde i møte med gjensidig nysgjerrige besøkende.

Dere bor i to netter på fantastiske Southern Ocean Lodge, et prisbelønnet lodge som også er et av Australias aller beste. Fra Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt over det mektige Sørishavet, de hvite strendene samt det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos. Her vises naturen og det rike dyrelivet på en fantastisk måte.

Oppholdet på Southern Ocean Lodge inkluderer alle måltider og all drikke, inkludert premium viner og fri minibar. I tillegg til utsøkte mat- og vinopplevelser, inkluderer også oppholdet guidede turer slik at man får oppleve mer av det Kangaroo Island har å by på. Besøk Flinders Chase National Park, der Admirals Arch og Remarkable Rocks er noen av høydepunktene i tillegg til dyrelivet.

Sydney.
Foto: Tourism Australia

Sydney – 4 netter

Tilbake i Adelaide flyr dere videre til Sydney. Der venter fire netter på femstjerners hotell. På Four Seasons Hotel bor dere midt i smørøyet med fantastisk utsikt over havneområdet med Harbour Bridge og operahuset.

Den første hele dagen i Sydney blir det sightseeing. Dagsturen Tastes of Local Paradise tar dere med til spennende steder både i sentrum og nydelige strender nord for Sydney. Dagen inkluderer lunsj på en restaurant, og senere besøk på et bryggeri. Dagen avsluttes med stopp på Manly Beach, før dere blir kjørt tilbake på hotellet.

De to neste dagene er til disposisjon i denne fantastiske byen som aldri står stille. For den som har fulgt med på MasterChef Australia er dette anledningen til å besøke restaurantene til noen av verdens aller beste og mest anerkjente kokker. Vil man se mer av dyrelivet på nært hold kan Sydney Aquarium anbefales, gjerne i kombinasjon med en kort båttur over havnebassenget til Taronga Zoo.

Likuliku Lagoon Resort.
Likuliku Lagoon Resort på Fiji.
Foto: Hamilton Lund

Fiji / Malolo – 7 netter

Fra den energiske metropolen Sydney er kontrasten stor til neste destinasjon; stillehavsparadiset Fiji. Dere lander på Nadi Airport og flys videre i helikopter til naboøya Malolo hvor dere bor på prisbelønte Likuliku Lagoon Resort. Et mer romantisk og avslappende sted i verden skal man lete lenge etter. Kritthvite strender møter turkisblått vann i lagunen. Omgivelsene er gjennomført idylliske og lokalbefolkningens gjestfrihet av en helt egen klasse.

Resorten tar i mot maksimalt 45 par av gangen – her foregår ting i rolig tempo uten kø eller trengsel. Hyttene på stranda er i vesentlig grad bygget etter tradisjonelle metoder, supplert med litt moderne luksus og et eget lite svømmebasseng på markterrassen.

Dette er utvilsomt et sted der det å gjøre ingenting kan være den beste måten å tilbringe dagen på. Alternativt er det spennende utflukter å velge mellom. Utforsk øya med kajakk og vannscooter, eller dra på fisketur etter tunfisk. Under vann venter det en fargesprakende verden av fisker og bløtdyr. Enten man er en erfaren dykker eller bare vil snorkle på egenhånd byr det marine livet på en uforglemmelig opplevelse. Mesteparten av korallene og fiskene holder til like under havoverflaten, så man kommer langt med dykkermaske og snorkel.

Gardens by the Bay i Singapore.
Gardens by the Bay i Singapore.
Foto: Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore – 2 netter

Helikopteret bringer dere tilbake til Nadi på hovedøya og derfra tar Singapore Airlines dere videre til en stopover i Singapore. Hjemturen til Oslo stykkes dermed opp med to netter på femstjerners hotellet Capella i Singapore. En hel dag står til disposisjon for sightseeing eller avslapping. Nest siste flyvning er til København med Singapore Airlines, før siste strekning København – Oslo med SAS.

Pris

Alternativ 1

Kontakt oss for pris

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 2

Fra kr. 217 900

Business Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 3

Kontakt oss for pris

First Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Reisefakta

Avreisested

Oslo

Høydepunkter

Adelaide, Kangaroo Island, Sydney, Fiji, Singapore.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Adelaide//Fiji-Singapore-Oslo med Singapore Airlines på businessklasse
 • Fly Adelaide-Sydney-Fiji med Qantas på businessklasse
 • Fly Adelaide-Kangaroo Island t/r med Qantas i økonomiklasse
 • 3 netter på Mayfair Hotell i Adelaide
 • Best of Barossa
 • 2 netter på Southern Ocean Lodge inkl. helpensjon, utflukter og transfer t/r flyplass
 • 4 netter på Four Seasons Hotel i Sydney
 • Dagstur i Sydney: Tastes of Local Paradise – Luxury Diamond
 • Helikoptertransfer Nadi Airport – Likuliku Lagoon Resort t/r
 • 7 netter på Likuliku Lagoon Resort på Fiji
 • 2 netter på Capella Singapore
 • All transfer
 • Turistvisum til Australia

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Øvrig informasjon

Reisen kan utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Turkode

64443

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Kombinasjonsreise

22 dager

Fra 83 900,-

Jorden rundt

25 dager

Fra 91 500,-