New Zealand in style

Dette er reisen for deg som ønsker det aller beste, både når det kommer til opplevelser og overnattingssteder.

Foto: Destination Queenstown

Reiseforslag

New Zealand in style

Reiserute - New Zealand in style

Høydepunkter

Waiheke Island, Rotorua, Napier, Wellington, Christchurch, Queenstown, Milford Sound

Varighet

17 dager

Avreise

Hele året

Reiseform

Reise på egenhånd

Pris

Fra kr. 187 900 per person når to reiser sammen

Opplev New Zealand på en skreddersydd reise der både opplevelsene og innkvarteringen er plukket fra aller øverste hylle.

Betydningen av begrepet luksusferie har endret seg merkbart. Der assosiasjonene tidligere hadde en snever horisont med fokus på store, ærverdige femstjerners hoteller i bysentrum, består den nye luksusen stadig oftere av mer intime resorter. I naturskjønne omgivelser hvor stivpyntede kelnere og hovmestere er byttet ut med uformell, personlig service i en avslappende atmosfære.

I dette reiseforslaget har vi kombinert de beste overnattingsstedene med de mest attraktive utfluktene, men også sørget for valgfrihet underveis med tanke på de reisendes individuelle preferanser.

Emirates Business Class.
Emirates Business Class.

På Oslo Lufthavn tar dere plass på businessklasse ombord på en av Emirates’ moderne langdistansefly. Videre innenriksflyvninger er med Air New Zealand på økonomiklasse.

Waiheke Island

Etter ankomst tidlig om morgenen lokal tid i Auckland er neste destinasjon Waiheke Island like utenfor kysten. Her sjekker dere inn på luksusresorten Delamore Lodge. Ferje til og fra øya er inkludert i prisen, men vil man ankomme i stil er det mulig å oppgradere til helikoptertransport fra Auckland. Delamore Lodge er en perle av et resort, bygget ved en klippe med imponerende utsikt over Owahanake Bay. Resortet har førsteklasses fasiliteter, service, deilig mat og spa. Resortet er inspirert av både Middelhavet og kulturen i New Zealand, og i tillegg har de stort fokus på bevaring og beskyttelse av miljøet og det lokale plante- og dyrelivet.

Waiheke Island.
Tilbring noen dager på idylliske Waiheke Island.
Foto: sardinelly – stock.adobe.com

Rotorua

Etter to netter på idylliske Waiheke tar dere ferge tilbake til Auckland hvor dere henter leiebil, en nyere modell av typen Hyundai Tuscon eller tilsvarende. Velg mellom to alternative ruter videre til Rotorua, den raskeste på tre timer eller den naturskjønne på fire timer. Rotorua byr på varierte aktiviteter ute i naturen. Fra fottur, kano, kajakk og fisking, til mer actionfylte opplevelser som rafting, strikkhopping og fallskjermhopping. Det finnes også spa og golfbane her. Innkvarteringen er dessuten en opplevelse i seg selv. Treetops Lodge er små luksushytter i denne 800 år gamle skogen, bygget og drevet etter metoder som verken er til skade for flora eller fauna.

Geysir i Rotorua.
Utforsk den spennende naturen i Rotorua, som denne geysiren.
Foto: Matt Crawford

Napier

En firetimers kjøretur sørover tar dere til Napier på østkysten av Nordøya. Ta inn på idylliske Farm Cape Kidnappers the Lodge, hvor dere blir i to netter. Med kun 22 rom står personlig service og topp komfort i fokus for dette konseptet. Det er både spa og golfbane tilknyttet resorten, og gourmetmiddag er inkludert i prisen.

The Farm at Cape Kidnappers.
Spisesalen på The Farm at Cape Kidnappers.

Wellington

Neste stopp på ferden er hovedstaden Wellington, en severdig by rik på kultur og bygget rundt en naturlig havn på sørenden av Nordøya. Ved siden av alt man kan se og gjøre i Wellingtons kompakte bykjerne, kan en tur på museer, dyrehagen og botanisk hage anbefales. To overnattinger med høy standard på InterContinental, som har perfekt beliggenhet i tilknytning til Wellington Harbour.

French Farm Bay på Banks Peninsula.
Finn roen på Banks Peninsula utenfor Christchurch.

Christchurch

Etter oppholdet i Wellington leverer dere leiebilen tilbake og flyr til Christchurch på Sørøya. I landlige omgivelser på Banks Peninsula like utenfor byen tar dere inn på Annandale, en privat kysteiendom med fire luksusvillaer. Dere disponerer en av de fire villaene på egenhånd, hvor privatliv, en fantastisk utsikt over det glitrende Stillehavet og frisk luft er garantert. Lokale, ferske råvarer utgjør de fantastiske måltidene, og dere kan velge mellom å få maten ferdig levert hjem til deres egen villa, eller få en personlig kokk på besøk.

Queenstown

Intet besøk på Sørøya er komplett uten et opphold i Queenstown. Hit valfarter folk fra hele verden for å boltre seg i spennende utendørsaktiviteter. Her kan man dyrke sin interesse for alle typer ekstremsport. Naturligvis finnes det også et bredt spekter av aktiviteter som ikke pusher adrenalinnivået til det ytterste; utforsk området i eget tempo til fots, på sykkel, i kano heller på hesteryggen. Eller nyt en avslappende dag med fisking etter storørret, på spa eller på golfbanen. Med fire netter er det rikelig med tid til å ta for seg av alt denne pulserende byen har å by på. Dere bor på Azur Lodge, som ligger ca. 5 minutters biltur fra sentrum av Queenstown. Fra lodgen har dere fantastisk utsikt over Lake Wakatipu og fjellene rundt. Med bare ni villaer er dette et eksklusivt og privat sted som føltes langt fra alt og alle – men som likevel ligger sentralt.

Milford Sound Airport.
Inkludert i prisen er fly og cruise til Milford Sound. 
Foto: WitR – stock.adobe.com

Flytur og cruise i Milford Sound

Besøket i Queenstown inkluderer en spennende dagsutflukt til naturskjønne Milford Sound, et dramatisk landskap av fjord og fjell. Dere blir plukket opp på hotellet og blir deretter med ombord på et småfly som gir en helt unik utsikt over området på vei ut mot kysten. Etter landing følger piloten reisefølget gjennom en kort “bushwalk” til havnen, hvor dere reiser tilbake igjen med en moderne katamaran og ser fjordlandskapet fra dekk. Turen blir ekstra givende når man har fløyet inn over det samme landskapet med fugleperspektiv i forkant.

Etter 15 vidunderlige dager med det aller beste av New Zealand flyr dere fra Queenstown tilbake til Auckland, og deretter hjem til Norge via Dubai.

Tips

Start eller avslutt reisen med et storbyopphold i f.eks. Sydney eller Melbourne. Har du enda mer tid er dette også en fin anledning å se mer av Australia. Ta en kikk på Australia in style, og kombinér de destinasjonene som frister mest sammen med denne reisen.

Pris

Alternativ 1

Kontakt oss for pris

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 2

Fra kr. 187 900

Business Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Alternativ 3

Kontakt oss for pris

First Class på fly

Pris per person når to reiser sammen

Få pristilbud

Reisefakta

Avreisested

Oslo

Høydepunkter

Waiheke Island, Rotorua, Napier, Wellington, Christchurch, Queenstown, Milford Sound.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Auckland t/r i Business Class med Emirates
 • Innenlandsfly i økonomiklasse Wellington-Christchurch-Queenstown-Auckland med Air New Zealand
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • Transfer Auckland Airport – Waiheke Island t/r
 • 2 netter på Delamore Lodge på Waiheke Island. Frokost inkludert.
 • Leiebil i 9 dager mellom Auckland-Wellington
 • 2 netter på Treetops Lodge and Estate i Rotorua. Frokost inkludert.
 • 2 netter på The Farm at Cape Kidnappers utenfor Napier. Frokost og middag inkludert.
 • 2 netter på Intercontinental Wellington. Frokost inkludert.
 • 3 netter på Annandale utenfor Christchurch. Frokost og middag inkludert.
 • 4 netter på Azur Lodge i Queenstown. Frokost inkludert.
 • Dagstur til Milford Sound inkl. fly og cruise
 • All transfer mellom hotell og flyplass i New Zealand

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Øvrig informasjon

Reisen kan utvides. Stopp i Dubai tillatt i begge retninger. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Turkode

64381

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

New Zealand

20 dager

Fra 94 900,-

New Zealand

21 dager

Fra 38 500,-