fbpx
23 31 77 00 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Velg en side

Våre reiser

Våre reiser til Australia og New Zealand

Litt ekstra luksus i ferien?

Bo på noen av Australia og New Zealands mest unike og luksuriøse overnattingssteder.

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis – en luksuscamp beliggende akkurat der ødemarken møter korallrevet helt ytterst på vestkysten av Australia. Sal Salis miljøvennlige prinsipper sørger for at du som gjest har minimal innvirkning på de naturlige omgivelsene.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Dette prisvinnende overnattingsstedet består av 5 luksusvillaer med fantastisk utsikt over spektakulære Bay of Island. Tomten rundt villaene er på hele 300 mål, så her er det nok av muligheter til å nyte privatlivets fred.

The Louise

The Louise

5-stjerners resortet The Louise er Barossa Valleys mest elegante overnattingssted. Ikke bare oser stedet av avslappet luksus, her ligger også Appellation, en av Australias aller beste restauranter.

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas.

The Boatshed

The Boatshed

Bare en 35 minutters fergetur fra Aukland, på øya Waiheke, ligger denne lille perlen av et overnattingssted. På øya finner du fantastiske strender, vingårder, kyststier og uterestauranter, og en deilig bohemsk stemning preger hele stedet.

Bamurru Plains

Bamurru Plains

Bamurru Plains tilbyr ekstraordinære villmarksopplevelser i noe av Australias mest fascinerende landskap. Denne luksuscampen finner du i Kakadu nasjonalpark i Australias Northern Territory.

Start planleggingen av drømmereisen