fbpx
Søk
Generic filters
Velg en side

Våre reisespesialister

Våre reisespesialister

Bli kjent med våre reisespesialister

Kristin Helgerud

Kristin Helgerud

Reisekonsulent

Tlf. 23 31 77 15
[email protected]

Mikael Andersen

Mikael Andersen

Reisekonsulent

Tlf. 23 31 77 12
[email protected]

Susanne Larsson

Susanne Larsson

Reisekonsulent

Tlf. 23 31 77 08
[email protected]

Endre Kaurin

Endre Kaurin

Sales Director

Tlf. 23 31 77 11
[email protected]

Martin Dahl Jespersen

Martin Dahl Jespersen

Director – Product and Business Development

Tlf. 23 31 77 06
[email protected]

Kristin Helgerud

Reisekonsulent

Kristin besøkte Australia første gang i 1996 som utvekslingsstudent og avløser på gård, og siden har hun vært tilbake nesten hvert år. Fra 2004 til 2006 studerte hun i Adelaide. Hun har besøkt alle de australske statene.

I tillegg har hun utforsket Sørøya på New Zealand i bobil, der hun besøkte øyas høydepunkter, inkludert Queenstown, Doubtful Sound, Franz Josef Glacier, Christchurch og Dunedin.

Hennes favorittsted i Australia er hennes gamle hjemby Adelaide: «En kjempekoselig by, mange og spennende restauranter, kort vei til den flotte stranda i Glenelg og til sjarmerende Adelaide Hills. Hele staten South Australia har utrolig mye spennende å by på – spesielt innenfor mat og vin – men også naturopplevelser og dyreliv. Her kan du både klappe kenguruer og dykke med hvithai!»

På New Zealand likte hun seg spesielt godt i Dunedin («kanskje fordi det er her Cadburys sjokoladefabrikk ligger?»), og i fjordene som hun mener ikke ligner de norske så mye som man skulle tro.

Kristin har vært hos oss siden desember 2013. Hun har jobbet i reisebransjen siden 1999, som reisekonsulent, hun har ledet turistkontor, vært turistsjef og reiselivsrådgiver i fylkeskommunen. Nå er hun tilbake som reisekonsulent for å jobbe med sine favorittdestinasjoner.

Du kan ringe Kristin direkte på tlf 23 31 77 15, eller sende henne en e-post.

Mikael Andersen

Reisekonsulent

Mikael var tidlig ute som reisende og besøkte Australia og New Zealand allerede som 3 åring. Siden den gang har han reist til alle verdens kjente landemerker og de fjerneste avkroker før han slo seg til ro i Norge og begynte i reisebransjen i 2010.

På grunn av sin reiseerfaring er Mikael all-rounderen på kontoret og i Australia har han vært i Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Cairns, Port Douglas og Sydney.

Mikael falt pladask for Kangaroo Island som er hans favoritt i Australia, men han vil også fremheve Barrossa Valley med sine gode viner samt Melbourne som med sitt litt bohemske uttrykk og Port Douglas med flotte Daintree.

Mikael har vært ansatt i Australiareiser siden høsten 2017.

Du kan ringe Mikael direkte på tlf 23 31 77 12, eller sende han en e-post.

Susanne Larsson

Reisekonsulent

Susanne, eller Sussie som vi også kaller henne, har bodd i Melbourne i over 10 år, og har besøkt alle de australske statene.

Hun har også besøkt New Zealand 3 ganger. En av gangene leide hun bil og kjørte rundt på Sørøya, der hun fikk med seg de viktigste høydepunktene. De andre gangene har hun besøkt Auckland på Nordøya.

Hennes favorittsteder i Australia er Emirates One&Only Wolgan Valley, (en absolutt favoritt! Resortet ligger utrolig vakkert til i Australian Great Dividing Range. Det er en dal omringet av fjellklipper og dramatisk natur med et rikt dyreliv), Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island og Lizard Island (en paradisøy midt på Great Barrier Reef med 24 små strender, turkisblått hav, gourmetmat og -drikke og super service (såkalt ”bare foot luxury”). En siste favoritt er the Top End i Northern Territory, som er en fantastisk naturopplevelse. Her anbefaler hun spesielt turen ”5 Day Kakadu, Arnhem Land og Cobourg Peninsula Tour”.

I New Zealand var det fjordene i Doubtful Sound, Queenstown og Lake Tekapo (”et naturskjønt eventyrland”) som var favorittene.

Sussie har jobbet i reisebransjen siden 1998. Hun begynte på kontoret vårt i Stockholm i 2006 og jobbet der frem til hun flyttet over til Oslo i 2009.

Du kan ringe Sussie direkte på tlf 23 31 77 08, eller sende henne en e-post.

Endre Kaurin

Sales Director

Endre har bodd og studert i Melbourne i 18 måneder fra 2000 til 2001. Han har reist langs hele østkysten av Australia fra Melbourne til Cairns, og har i tillegg besøkt Uluru og Alice Springs. Totalt har han vært 5 ganger i Australia.

Endre har også vært i New Zealand 2 ganger, der han har reist på både Nord- og Sørøya fra Auckland til Queenstown.

Hans favorittsted i Australia er naturlig nok «hjembyen» Melbourne som han beskriver som «verdens beste by».

I New Zealand likte han Queenstown best, «en by med flott atmosfære og nydelig beliggenhet».

Endre har jobbet i reisebransjen siden 1997. Han har vært i Australiareiser siden oppstarten i 2005.

Du kan ringe Endre direkte på tlf 23 31 77 11, eller sende han en e-post.

Martin Dahl Jespersen

Director – Product and Business Development

Martin har sett det meste av Australia. Han har blant annet vært på en 6 måneders roadtrip i bil fra Sydney til Perth via Cairns, Darwin og Broome. Han har besøkt alle stater inkludert Tasmania, og har totalt vært i Australia et tyvetalls ganger.

Han har også vært de fleste steder på New Zealand, som han har besøkt 6 ganger. Den første gangen var han på en 3 måneders rundreise på Nord- og Sørøya.

Martin synes det er vanskelig å velge favorittsted i Australia: «Veldig vanskelig å velge favorittsted da det er så utrolig mange fine og varierte plasser. Jeg må til Sydney når jeg er i Australia, men Queensland med de vakre strendene og Great Barrier Reef er nok nummer 1 for meg. Northern Territory med de flotte nasjonalparkene helt i nord, South Australia med vinområdet Barossa Valley og Kangaroo Island samt Victoria med Melbourne og Great Ocean Road er også topp plasser med flotte opplevelser. Jeg liker å være aktiv og kan varmt anbefale den 3 dager lange fotturen «The Arkaba Walk» i Flinders Ranges».

Hans reisefavoritter i New Zealand er enklere: «Jeg er dansk og fascinert av fjell så Sørøya med Mt. Cook og området rundt Queenstown er favoritter, men halvøya Coromandel på Nordøya er også et spesielt vakkert område. Her kan man lage sitt eget varme spa i sanden på Hot Water Beach.»

Martin har vært hos Australiareiser siden oppstarten i 2005. Han har rundt 25 års erfaring fra reisebransjen, hvorav 20 år hos byråer som spesialiserer seg på Australia og New Zealand.

Du kan ringe Martin direkte på tlf 23 31 77 06, eller sende han en e-post.

Start planleggingen av drømmereisen

Pin It on Pinterest