Bryllup og romantikk

Foto: qualia

Hjem > Tema og interesser > Bryllup og romantikk

Bryllup og romantikk

Av alle reiser i livet er bryllupsreisen helt spesiell. Da ønsker man ikke trengsel på strendene eller i gatene, men heller å oppleve det vakre og spennende dere to i sammen.

Det finnes knapt noe sted som passer bedre for en romantisk bryllupsreise enn Australia. Her kan dere gjemme dere bort og ikke bli funnet før dere selv ønsker det, og for et nygift par er listen over hva man kan finne på i Australia nærmest uendelig – oppleve storbyens støy og sjarm, svømme hånd i hånd over korallrevet, se det unike dyrelivet på nært hold eller bare slappe av på stranden sammen.

Tenk å kunne se din kjæreste dypt inn i øynene over en middag med stearinlys på en strand i Australia, med havets dønninger og palmenes svake sus som eneste selskap. Dere har hele den glødende solnedgangen for dere selv, og snart slutter den fløyelsmyke natten seg om dere. Vi har avtaler med en rekke resorter og turoperatører som legger alt til rette for de som vil oppleve drømmen om en romantisk bryllupsreise i Australia.

Bryllup i Australia

Drømmer dere om bryllup på en strand i Australia? Det er hverken dyrt eller vanskelig. La oss hjelpe dere med å arrangere et eventyrbryllup i vakre omgivelser.

Stadig flere nordmenn velger å dra ut i verden for å avgi ekteskapsløftet, og et mer romantisk sted for et bryllup enn Australia skal man lete lenge etter. Et bryllup her vil bli en opplevelse og et minne for livet! Vi kan arrangere hele vielsen for dere, gjerne i samarbeid med Sjømannskirken i Sydney, og resortene har selvsagt også spesialpakker til alle brudepar med suiter for nygifte som ønsker å være for seg selv.

Kontakt oss med deres ønsker og vi kan hjelpe dere med å gjøre drømmen til virkelighet.

Reiseforslag

Kombinasjonsreise

22 dager

Fra 83 900,-

Australia

16 dager

Fra 167 900,-

Australia

14 dager

Fra 157 000,-

Kombinasjonsreise

21 dager

Fra 217 900,-

Australia

15 dager

Fra 146 900,-

New Zealand

17 dager

Fra 187 900,-

Katalog for bryllupsreiser

Katalog for bryllupsreiser.

Av alle reiser i livet er bryllupsreisen helt spesiell, og vi opplever at stadig flere kontakter oss for å oppleve en romantisk bryllupsreise til Australia eller noen av øyene i Stillehavet. Vi har derfor laget en egen katalog som kun fokuserer på bryllupsreiser til Australia, Fiji, Cook øyene, Tahiti og Ny-Caledonia.

Start planleggingen av drømmereisen