Kjør selv

Foto: EyeEm - stock.adobe.com

Hjem > Tema og interesser > Kjør selv

Kjør selv i Australia og New Zealand

Å kjøre selv er en ypperlig måte å oppleve Australia og New Zealand på! Du kan komme deg dit du vil uten å måtte planlegge dagene i detalj.

Outback, regnskog, dramatiske kystveier, høye fjell, dype fjorder, urgammel regnskog og idylliske små landsbyer oppleves på en helt annen måte når du kan ta den tiden du selv ønsker. Spis på de lokale stedene og slå av en prat med lokalbefolkningen. Se kenguruer hoppe langs veiene og koalaer klatre i trærne. Hvorfor ikke leie en 4WD, ta med telt og sovepose for en eksotisk reise ut i «bushen»?

Man har full frihet til å oppleve den vakre naturen i eget tempo og kan selv velge hvor man ønsker å stoppe en dag eller to ekstra. Dernest er veiene i både Australia og New Zealand gode og campingplassene minner mest om resorter med svømmebasseng og all mulig komfort.

Alternativene er mange – fra korte turer på et par dager til lengre turer som strekker seg over flere uker. Her finner du noen forslag som dekker både New Zealand og Australia. Skulle du ha andre ønsker er det bare å ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en reiserute som passer deg.

Les mer om bobil og leiebil

Reiseforslag med bobil og leiebil

.