2 Day Kangaroo Island in Style

Foto: Tourism Australia

Hjem > Turer og aktiviteter > 2 Day Kangaroo Island in Style
Kart - Kangaroo Island

2 Day Kangaroo Island in Style

Flerdagstur

2 dager

Kangaroo Island

Avreise fra Adelaide

Hele året

Få et tilbud

Kangaroo Island er kjent for sitt rike dyreliv og mye av Australias opprinnelige flora og fauna er fortsatt her. Det er ikke uten grunn at Kangaroo Island kalles en dyrehage uten gjerder, og et besøk på hit er et must når du er i South Australia.

Lyst på en tur utenom det vanlige? Da bør du prøve 2 Day Kangaroo Island in Style. Fantastiske guider med stor kunnskap om øya, topp mat og biler med høy standard sørger for at dette er en av de aller beste turene som tilbys på Kangaroo Island.

Sammen med Exceptional Kangaroo Island, tilbyr vi en todagers tur til Kangaroo Island med fly fra Adelaide og overnatting på en gård. Turen foregår i små grupper (max 12 personer) og 4WD. Om dere ønsker kan denne turen også gjøres som en privat tur.

Dag 1

Vi tar flyet fra Adelaide og blir møtt av guiden vår etter landing på Kangaroo Island. Vi drar på fottur i eucalyptusskogen og skal spotte koaler som tar en lur i trærne. Et besøk i hjemmet til verdens sjeldneste papegøye og søk etter kenguruer og wallabyer i det fri står også på planen.

Etter en herlig lunsj fortsetter turen til Seal Bay hvor guiden vår tar oss med på spasertur på stranden blant sjøløver. Middag og overnatting på Stranraer Homestead, som er en sauefarm som har vært eid i flere generasjoner av familien Wheatons, eller Mollys Run, en 3 soveroms villa med en fantastisk beliggenhet og hjemmekoselig atmosfære.

Dag 2

Etter frokost besøker vi Flinders Chase National Park, hjemmet til blant andre kenguruer, echidnas, koalaer og utallige fuglearter. Du vil besøke bemerkelsesverdige Rocks og senere Admirals Arch som blant annet er hjem for en stor koloni seler. Det blir lunsj i det fri, og enda litt mer tid til å utforske Kangaroo Island før flyet vårt returnerer til Adelaide på ettermiddagen.

To lunsjer, en middag og en frokost er inkludert.

Bli bedre kjent med Kangaroo Island.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Flinders Ranges

Flerdagstur