3 dager Great Ocean Road, Phillip Island & Wilsons Prom

Foto: Mark Watson

Hjem > Turer og aktiviteter > 3 dager Great Ocean Road, Phillip Island & Wilsons Prom
Kart - Melbourne, Great Ocean Road, Mornington, Phillip Island og Wilsons Prom

Klikk på kartet for større format.

3 dager Great Ocean Road, Phillip Island & Wilsons Prom

Flerdagstur

3 dager

Great Ocean Road, Phillip Island, Wilsons Promontory

Avreise fra Melbourne

Hele året

Få et tilbud

Denne 3 dagers turen byr på noen av Victorias absolutte høydepunkter. Vi skal følge en av Australias flotteste kystveier, Great Ocean Road, besøke den fascinerende pingvinøya Phillip Island og utforske nasjonalparken Wilsons Prom.

Dag 1

Fra Melbourne går veien til Port Cambell hvor vi starter vårt eventyr langs Great Ocean Road. Vi skal selvsagt innom de ikoniske 12 apostlene, steinformasjonene som kanskje er den mest berømte attraksjonen langs Great Ocean Road. Et besøk til spektakulære Loch Ard Gorge står også på planen før vi fortsetter til regnskogen Otway Ranges. Vi tar flere stopp langs veien, og det blir plenty med muligheter til å spotte kenguruer og koalaer. Siste destinasjon for dagen er Split Point Lighthouse på Aireys Inlet, før vi sjekker inn på Beacon Resort i Queenscliff.

Dag 2

Først på programmet i dag står den vakre halvøya Mornington Peninsula. Vi tar båt til byen Sorrento, kjent for sine fargerike små badehus på stranden. Fra Sorrento går ferden videre til Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park hvor du får mulighet til å mate kenguruer og wallabies, ta bilde med koalaer og lære mer om dyrene i parken. Herfra reiser vi til Phillip Island, hvor vi skal innom The Nobbies, et spektakulært område med rikt fugleliv, Seal Rocks, som har Australias største koloni av seler og på guidet tur i Phillip Island Panny’s Chocolate Factory.

På kvelden skal vi selvsagt få med oss den berømte pingvinparaden. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake fra en dag ute til havs og dette spesielle fenomenet er kjent som ‘Penguin Parade’. Det er en morsom og interessant opplevelse å se pingvinene vagge over stranden og opp til sine hi i sanddynene ovenfor. Overnatting blir på Phillip Island.

Dag 3

I dag skal vi til Wilsons Prom, en imponerende nasjonalpark med sine kritthvite strender, turkisblå bukter og høye berg. Her finner du også et rikt dyreliv med både kenguruer, wombats, emuer og en rekke fuglearter. Det tilbys to ulike fotturer i området, som begge garanterer fantastiske naturopplevelser. På ettermiddagen vender vi tilbake til Melbourne.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

French Island, Phillip Island

Dagstur