Søk
Generic filters
Velg en side

4WD Kakadu and Litchfield Tour

Les mer

4WD Kakadu and Litchfield Tour

Flerdagsutflukt:

4WD Kakadu and Litchfield Tour

}

3 dager

Litchfield National Park, Kakadu National Park

p

Avreise fra Darwin

Opereres mai-oktober.
En lignende tur finnes i perioden november-april.

Kontakt oss for pris

Program

Eventyr, stil og kvalitet er alle betegnende ord for denne turen. Reisegruppen består av maks 17 personer, og vi fraktes rundt i egenbygde firehjulstrekkere. Overnattingen foregår på private teltplasser i permanente safaritelt med senger. For de som ønsker litt ekstra komfort, er det mulig å oppgradere til lodger med aircondition.

Det er litt ulikt innhold på turen avhengig sesong, sommer (regntiden) og vinter (den tørre årstiden). Her har vi beskrevet turen som går på vinteren i Australia, dvs. mellom mai og oktober.

Dag 1:
Fra hotellet ditt i Darwin går turen til Litchfield Nasjonalpark. Imponerende fossefall, naturlige svømmebassenger og et rikt dyreliv er det som venter deg her.
Vi besøker Wangi Falls, som er Litchfields mest kjente fossefall, og du kan ta deg et forfriskende bad ved Florence Falls, som er det beste stedet å bade i nasjonalparken. Vi spiser lunsj i parken før vi fortsetter videre til Kakadu National Park. Vel framme ved teltplassen vår nyter vi middag under stjernehimmelen.

Dag 2:
Du kan ikke dra til Kakadu National Park uten å besøke Yellow Water, og i dag blir det båttur på Yellow Water Billabong for å se de beryktede krokodillene som bor her og resten av det unike dyrelivet langs elva. Vi reiser videre for å se på helleristningene ved Nourlangie Rock.
Etter lunsj besøker vi Bowali Visitor Centre. Deretter går turen for å se aboriginske helleristninger ved Ubirr og ikke minst få med oss den fantastiske utsikten over landskapet.

Dag 3:
På turens siste dag reiser vi til Twin og Jim Jim Falls. Vi skal beundre de spektakulære fossefallene med bil, båt og til fots. Vi når begge fossefallene via kupert terreng, men utsikten som møter deg er definitivt verdt gåturene. Nyt utsikten ordentlig før vi retter nesa mot hotellet i Darwin igjen.

Turen inkluderer overnatting, transport, turer, guider, tre lunsjer, to frokoster og to middager.

Yellow Water Billabong i Kakadu.

Yellow Water Billabong i Kakadu.

Permanent teltcamp i Kakadu.

Permanent teltcamp i Kakadu. Foto: www.stephenpearcephoto.com

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

Pin It on Pinterest