5 Day Kakadu, Arnhem land and Cobourg Peninsula tour

Foto: David Hancock/SkyScans

Hjem > Turer og aktiviteter > 5 Day Kakadu, Arnhem land and Cobourg Peninsula tour
Kart - Kakadu National Park

5 Day Kakadu, Arnhem Land and Cobourg Peninsula tour

Flerdagstur

5 dager

Kakadu National Park, Arnhem Land

Avreise fra Darwin

Opereres mai-oktober.

Få et tilbud

I løpet av fem dager får dere oppleve et av Australias mest spennende villmarksområder. Ikke bare står bergkunst, fossefall, vakker natur og spennende dyreliv på programmet, dere besøker områder det er svært få forunt å oppleve.

Den første dagen blir dere bedre kjent med Kakadu National Park, som er Australias største nasjonalpark. Se etter saltvannskrokodiller og spennende fugler på Corroboree Billabong. Dere får også sett nærmere på noen av fossefallene og steinformasjonene som Kakadu er kjent for.

Cobourg Coastal Camp.
Smak delikatesser fra havet.
Foto: David Hancock/SkyScans

På dag to krysser dere inn i aboriginenes land, Arnhem Land. I løpet av dagen besøker dere et lite aboriginersamfunn, og får sett den beste bergkunsten man finner i Australia. Dagen ender på Cobourg Peninsula. Her ligger en unik kystcamp hvor dere skal bo de tre neste nettene.

På dag tre utforsker dere livet til sjøs i den største marineparken i Northern Territory. Livet under vann er av det helt eksepsjonelle slaget. Det er mulig å se hele seks ulike arter av skilpadder, delfiner, hai, krokodiller, rokker, krabber og massevis av fisk. Prøv lykken med fiskestang og se hva du drar opp fra havet!

Prøv lykken med fiskestanga.
Prøv lykken med fiskestanga.

På dag fire utforskes en annen del av Cobourg med firhjulstrekk. Dere vil blant annet jakte på krabber ved hjelp av gamle aboriginske jaktteknikker, og besøke et helt spesielt våtmarksområde som står på bevaringslisten til RAMSAR (en internasjonal miljøavtale opprettet av UNESCO).

Den siste dagen går turen fra Cobourg, tilbake gjennom Arnhem Land og inn i Kakadu. Strekk på beina på en gåtur opp på steinformasjonen Ubirr. På veien opp kan dere se bergkunsten som Ubirr er kjent for, før dere fra toppen får en fantastisk utsikt over våtmarkene i Kakadu. Turen avsluttes i Darwin.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Uluru, Kings Canyon

Flerdagstur