Arkaba Walk

Foto: Tourism Australia

Hjem > Turer og aktiviteter > Arkaba Walk
Kart - Flinders Ranges

Arkaba Walk

Flerdagstur

4 dager/3 netter

Flinders Ranges

Avreise fra Adelaide

Utvalgte datoer i perioden april-oktober

Få et tilbud

Arkaba Walk er en 4 dagers moderat til krevende fottur gjennom 600 millioner år gammelt landskap, der komforten står i fokus etter at dagens vandring er avsluttet.

Mellom seks og femten kilometer tilbakelegges daglig, forbi bratte klipper og uttørkede elveleier. Perfekt hvis man vil oppleve naturen i outbacken på nært hold, samt vil se ulike typer kenguruer, emuer og annet australsk dyreliv. En erfaren turguide gjør at du får inngående kjennskap til både flora, fauna og lærer mer om skikkene til de tradisjonelle landeierne (aboriginene).

Arkaba Walk.
Sov under stjernene på Arkaba Walk i Flinders Ranges.
Foto: Great Walks of Australia

To av nettene tilbringes i en luksuriøs villmarkscamp, der du sover under stjernene i en tradisjonell «swag» (en slags tykk sovepose med innebygget madrass). Den siste natten tilbringes på Arkaba Homestead, som er det mest luksuriøse resortet i Flinders Ranges. Hver dag serveres treretters middager med australske viner, og solnedgangene nytes med kanapeer og noe kaldt å drikke til.

På dag 1 blir vi flydd fra flyplassen i Adelaide til Flinders Range hvor vi starter fotturen vår. På vei tilbake til Adelaide kjører vi minibuss gjennom vakkert landskap og stopper for vinsmaking og lunsj i Clare Valley.

Arkaba Walk.
Et av høydepunktene på Arkaba Walk er middagene som blir servert etter en lang dags vandring.
Foto: South Australian Tourism Commission

Turen inkluderer alt av mat og drikke, transport av bagasje mellom hver camp, guide, overnatting og transport til og fra Adelaide.

På grunn av høye temperaturer i området går turen går kun på vinterhalvåret i Australia, fra april til oktober.

Bli bedre kjent med Arkaba Walk.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

McLaren Vale

Dagstur

Kangaroo Island

Flerdagstur