Søk
Generic filters
Velg en side

Cruise Whitsundays

Les mer

Cruise Whitsundays

Dagsutflukt:

Cruise Whitsundays

}

4-8 timer

Great Barrier Reef, Whitsunday Islands

p

Avreise fra Airlie Beach eller Hamilton Island

Hele året

Kontakt oss for pris

Program

Når man besøker Airlie Beach er en dagstur ut blant de mange og vakre øyene i Whitsundays nærmest obligatorisk. Vi anbefaler at man også tar en tur ut til den ytre delen av barriererevet.

Cruise Whitsundays er et selskap som arrangerer dagsturer og som vil sette et ekstra hyggelig preg på ferien. Selskapet har flere båter som går til ulike steder i Whitsundays.

Det ytre barriererevet ligger et godt stykke ut fra fastlandet men med båten Seaflight, en 37 meter lang katamaran, er man ute på revet i løpet av et par timer. Turen går til Knuckle Reef som er kjent for å være et av de beste stedene for snorkling og dykking på hele Great Barrier Reef. Her finnes over 150 ulike koraller og mer enn 200 ulike typer fisk.

Ute på revet har Cruise Whitsundays satt opp en plattform (pontoon) hvor båten ankrer opp, og hvor man tilbringer 3 timer. Herfra kan man snorkle så mye man vil blant koraller og fisker i alle tenkelige farger. Man kan også prøve dykking, være med på tur i en båt med glassbunn eller en helikopter tur over revet.

Ønsker man heller en litt mer avslappende og rolig opplevelse, hvor man seiler rundt blant de fantastisk vakre øyene nærmere land, er en tur med seilbåten Camira det rette valget. Denne turen er også innom Whitehaven Beach, av mange benevnt som en av de vakreste strendene.

Seil med katamaranen Camira i Whitsundays.

Seil med katamaranen Camira i Whitsundays.

Bli bedre kjent med Cruise Whitsundays

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

Pin It on Pinterest