Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Turer og aktiviteter > Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track
Kart Daintree

Daintree, Cape Tribulation 4WD Bloomfield Track

Dagstur

12 timer

Daintree Rainforest, Cape Tribulation

Avreise fra Cairns eller Port Douglas

Hele året

Få et tilbud

Daintree er verdens eldste tropiske regnskog, og hjem til jordens største utvalg av planter og dyr. Nasjonalparken, som står på verdensarvlisten, er over 135 millioner år gammel. Bli med på en innholdsrik dagstur med firehjulstrekker og båt til dette spennende området.

Vi starter dagen med et elvecruise på Daintree River før vi fortsetter til fots inn i den tropiske regnskogen. Her lever dyrearter du finner få andre steder, og de erfarne guidene viser vei gjennom det spesielle landskapet. Vi spiser lunsj i det fri, og hvis du vil kan du mate kenguruene som lever i området her. Etter en etappe med firehjulstrekker er det tid for et forfriskende bad. På turen settes det av rikelig med tid til å lete etter eksotiske dyr, lære mer om faunaen vi befinner oss i og ikke minst nyte den vakre naturen der regnskog og asurblått hav står side om side. Dagen avsluttes med taubane over Daintree River før vi vender snuta tilbake til hotellet.

12 timers heldagstur med Pick up og Drop off fra Cairns, Northern Beaches og Port Douglas. Lunsj samt morgen- og ettermiddags-te, barbequelunsj og tropiske frukter er inkludert.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Tropical North Queensland

Flerdagstur