Fottur over Tongariro Crossing

Foto: Camilla Rutherford

Hjem > Turer og aktiviteter > Fottur over Tongariro Crossing
Kart - Taupo

Fottur over Tongariro Crossing

Dagstur

9 timer

Tongariro National Park

Avreise fra Taupo.
Kontakt oss for avreise fra andre steder i nærheten.

Hele året, men vi anbefaler sommersesongen

Få et tilbud

Tongariro Alpine Crossing omtales som en av de beste dagsturene i verden. Det spesielle landskapet som passeres underveis gjør det til en opplevelse man ikke bør gå glipp av på en reise til New Zealand.

Dere blir plukket opp i Taupo på morgenkvisten, og kjørt til startstedet for fotturen. Med på turen er en kunnskapsrik og erfaren guide som tar hånd om alt det praktiske slik at dere kan nyte turen. Dere starter først med å gå i slak motbakke mellom Mount Ngauruhoe og Mount Tongariro, før det blir brattere den siste biten opp til selve krateret av Mount Tongariro.

Mount Tongariro er ikke bare en enkelt vulkan, men en samling kratere som har vært aktive i ulike perioder. Landskapet langs ruten endrer seg hele veien, og dere vil passere kratere i ulike farger, store vulkanske steiner, kupert, månelignende terreng og imponerende smaragdgrønne innsjøer. Etter at dere har krysset det fascinerende landskapet går turen ned igjen på nordsiden av nasjonalparken. Dere blir deretter kjørt tilbake til Taupo.

Turen krever god fysisk form, og er tilgjengelig hele året. Normalt tar selve fotturen mellom 7-8 timer. Lunsj er inkludert.

Bli bedre kjent med Tongariro Crossing.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter