French & Phillip Island Wildlife Expedition

.

Hjem > Turer og aktiviteter > French & Phillip Island Wildlife Expedition
Kart - Phillip Island

French & Phillip Island Wildlife Expedition

Dagstur

12 timer

French Island og Phillip Island

Avreise fra Melbourne

Hele året

Få et tilbud

140 km sørøst for Melbourne ligger Phillip Island, kjent for sitt unike dyreliv og spesielt de mange pingvinene som er her. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake etter en dag ute på sjøen og dette fenomenet er kjent som «Penguin Parade». Denne dagsturen inkluderer både dette og mange andre spennende opplevelser.

Før vi ankommer den berømte pingvin-øya Phillip Island går ferden til French Island, en perle av et villmarksreservat. Her blir det guidet omvisning i en firehjulstrekker. På fastlandet er koalaen etter hvert en truet dyreart, fordi deres naturlige leveområder blir stadig mindre. Det er derfor få steder hvor man kan oppleve koalaen i sitt naturlige miljø på denne måten.

Etter omvisningen på French Island går båten til Phillip Island, med gode muligheter til å se delfiner underveis. Hele øya er et beskyttet område på grunn av dyrelivet, og naturen er fantastisk.

Om ettermiddagen er man så fremme ved stranden hvor pingvinene holder til. Husk å ta turen innom besøkssenteret, som har veldig mye interessant informasjon om disse søte skapningene. Etter at solen går ned kommer så de første pingvinene i land etter å ha tilbrakt dagen ute på havet for å jakte på fisk. Det er en artig opplevelse å se dem vagge over stranden opp til redene som ligger i skråningen overfor.

Bli bedre kjent med Phillip Island.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Melbourne

Dagstur

Great Ocean Road

Dagstur