Søk
Generic filters
Velg en side

Great Ocean Road - Drive/Fly

Les mer

Great Ocean Road – Drive/Fly

Dagsutflukt:

Great Ocean Road – Drive/Fly

}

9-10 timer

Great Ocean Road

p

Avreise fra Melbourne

Hele året

Kontakt oss for pris

Program

Great Ocean Road er en av Australias flotteste kystveier, der den svinger seg langs den røffe sørkysten av Victoria. Underveis passerer man surfestrender i verdensklasse, der Bells Beach er den tøffeste, bortgjemte bukter og spisse klipper.

Steinformasjonene De tolv apostler er den mest kjente attraksjonen, og på denne turen får du mulighet til å se disse steinformasjonene fra lufta! Med denne fantastiske dagsturen får du nemlig det aller beste området har å by på! Vi kjører først gjennom de flotteste delene av Great Ocean Road, før vi setter oss i et helikopter for å overvære området ovenfra.

På vei til helikopteret skal dere innom Bells Beach og det historisk kjente fyrtårnet Split Point Lighthouse i Aireys Inlet, dere besøker den herlige feriebyen Lorne og beundrer den krappe og spektakulære klippeveien mellom Lorn og Apollo Bay. Dere får også tid til å hilse på ville koalaer og se noen av Australias fargerike fugler før det blir lunsj av høy klasse på en restaurant i Apollo Bay. Fra Apollo Bay entrer dere helikopteret. Gjør dere klar for en av de vakreste helikopterturene som finnes, med førsteklasses utsikt over blant annet the Twelve Apostles, Moonlight Head, The Cape Otway Light Station, Gibson’s steps og Loch Ard Gorge. På vei tilbake til Melbourne kjører dere gjennom naturskjønne Great Otway National Park.

Turen varer mellom 9 og 10 timer, og morgen-te og lunsj er inkludert i prisen.

London Bridge på Great Ocean Road.

London Bridge på Great Ocean Road.

Bli bedre kjent med Great Ocean Road

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skreddersydd reiseforslag

Reiseforslag - generell

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

 

Ønsker du et videomøte med oss?
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

Pin It on Pinterest