Great Ocean Road – Drive/Fly

.

Hjem > Turer og aktiviteter > Great Ocean Road – Drive/Fly
Kart - Great Ocean Road

Great Ocean Road – Drive/Fly

Dagstur

9-10 timer

Great Ocean Road

Avreise fra Melbourne

Hele året

Få et tilbud

Great Ocean Road er en av Australias flotteste kystveier, der den svinger seg langs den røffe sørkysten av Victoria. Underveis passerer man surfestrender i verdensklasse, der Bells Beach er den tøffeste, bortgjemte bukter og spisse klipper.

Steinformasjonene De tolv apostler er den mest kjente attraksjonen, og på denne turen får du mulighet til å se disse steinformasjonene fra lufta! Med denne fantastiske dagsturen får du nemlig det aller beste området har å by på! Vi kjører først gjennom de flotteste delene av Great Ocean Road, før vi setter oss i et helikopter for å overvære området ovenfra.

På vei til helikopteret skal dere innom Bells Beach og det historisk kjente fyrtårnet Split Point Lighthouse i Aireys Inlet, dere besøker den herlige feriebyen Lorne og beundrer den krappe og spektakulære klippeveien mellom Lorn og Apollo Bay. Dere får også tid til å hilse på ville koalaer og se noen av Australias fargerike fugler før det blir lunsj av høy klasse på en restaurant i Apollo Bay. Fra Apollo Bay entrer dere helikopteret. Gjør dere klar for en av de vakreste helikopterturene som finnes, med førsteklasses utsikt over blant annet the Twelve Apostles, Moonlight Head, The Cape Otway Light Station, Gibson’s steps og Loch Ard Gorge. På vei tilbake til Melbourne kjører dere gjennom naturskjønne Great Otway National Park.

Turen varer mellom 9 og 10 timer, og morgen-te og lunsj er inkludert i prisen.

Bli bedre kjent med Great Ocean Road.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter