Highlights of Kangaroo Island

Foto: Exceptional Kangaroo Island

Hjem > Turer og aktiviteter > Highlights of Kangaroo Island
Kart - Kangaroo Island

Highlights of Kangaroo Island

Flerdagstur

2 dager/2 netter

Kangaroo Island

Avreise fra Adelaide

Hele året

Få et tilbud

Opplev det fantastiske dyrelivet på Kangaroo Island! Kangaroo Island er kjent som dyrehagen uten gjerder, hvor man får oppleve Australias mest ikoniske dyrearter på nært hold. Dyrene her har i liten grad blitt jaktet på opp gjennom og er dermed lite sky i møte med mennesker. Det særegne kystlandskapet er dessuten en attraksjon i seg selv.

Turen inkluderer transport fra Adelaide, guidede turer på øya med lunsjservering, høy standard på overnatting og fly tilbake til Adelaide fra flyplassen på Kangaroo Island.

Dag 1

Ombord på en behagelig buss kjører vi sørover mot kysten omgitt av strender og grønne åssider. Siste strekning foregår til vanns i en katamaran, og vel fremme på Kangaroo Island blir turfølget møtt av en guide som introduserer det varierte og spennende dyrelivet på øya.

På strendene stiftes nærmere bekjentskap med det marine dyrelivet. Sammen med guiden går vi tur ved Seal Bay, hvor en koloni av sjøløver leker og hviler mellom fisketurene i havet. Underveis er det satt av tid til en gourmetlunsj i form av piknik i naturskjønne omgivelser. Og når kvelden nærmer seg trekker kenguruene ut i åpent lende for å gresse.

Dag 2

På vestsiden av øya ligger Flinders Chase National Park, som er en av de eldste og viktigste naturreservatene i Australia. Her får vi oppleve et variert dyreliv med blant annet kenguruer og koalaer i sitt naturlige habitat. På vandringen gjennom reservatet kommer vi forbi det fascinerende landemerket Remarkable Rocks.

En bedre lunsj serveres i det fri denne dagen også. Ved Admirals Arch får vi se de tallrike selene i et landskap formet av heftige naturkrefter. Kvelden nytes i avslappende omgivelser, og i likhet med resten av regionen er det høy standard på restaurantene på Kangaroo Island.

Dag 3

Flyet fra Kingscote Airport har avreise kl. 10.30 og bruker en drøy halvtime tilbake til storbyen, hvor det venter transport fra flyplass til utvalgte knutepunkter i Adelaide.

Bli bedre kjent med Kangaroo Island.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Flinders Ranges

Flerdagstur

Kangaroo Island

Flerdagstur