Highlights Western Australia

Foto: Tourism Western Australia

Hjem > Turer og aktiviteter > Highlights Western Australia
Reiserute - Highlights Western Australia

Klikk på kartet for større format.

Highlights Western Australia

Flerdagstur

8 dager/7 netter

Perth, Fremantle, Albany, Wave Rock, The Pinnacles, Kalbarri, Monkey Mia, Geraldton

Avreise fra Perth/Fremantle

Hele året

Få et tilbud

Denne gruppeturen tar deg med til områder både sør og nord for Perth, og høydepunktene inkluderer blant annet Albany, Wave Rock, Kalbarri National Park og Monkey Mia.

Med små grupper på inntil 12 personer er dette en måte å komme virkelig tett på Vest-Australias mange severdigheter og opplevelser.

Dag 1

Første dagen er det guidet tur med anledning til å bli bedre kjent med Perth og bydelen Fremantle, med en rik kulturell og maritim historie. Henting skjer etter avtale og deltakerne besørger selv hjemreise til hotell etter dagens slutt ved idylliske Swan River.

Albany Whaling Station.
Albany Whaling Station.
Foto: Tourism Western Australia

Dag 2

Perth – Albany. Vi reiser til den imponerende Karri-skogen i regionen Pemberton og videre til The Valley of Giants. Her kan man oppleve gammel urskog fra fugleperspektiv via The Tree Top Walk. Dagen ender opp i Albany, Vest-Australias første europeiske bosetting. Overnatting på Quality Suites Banksia Gardens.

Dag 3

Albany – Hyden. Fra Mount Clarence får vi panoramautsikt over King George Sound, hvor de første bosetterne ankom i 1826. Ferden går videre til jordbruksområdet Stirling Range med sitt unike planteliv. Overnatting på Wave Rock Motel i Hyden.

Dag 4

Hyden – Perth. Etter å ha besøkt Wave Rock ankommer vi York rundt lunsjtider. Her får vi et innblikk i hvordan de tidligste bosetterne levde i Vest-Australia, med en genuin atmosfære fra pionertiden og bygninger hvor den originale fasaden er ivaretatt. På vei tilbake til Perth stopper vi på en Emu-farm og blir bedre kjent med dette fascinerende innfødte dyret.

Kalbarri.
Kalbarri National Park.
Foto: Tourism Western Australia

Dag 5

Perth – Kalbarri. I dag kjører vi nordover langs kysten til Nambung National Park. Her byr enestående kalksteinsformasjoner og et variert plante- og dyreliv på rikelig med fantastiske motiver for fotografering. Kamera er et must også på neste stopp langs kystruten; Kalbarri National Park.

Dag 6

Kalbarri – Monkey Mia. Vi utforsker mer av nasjonalparken, og hvilken rute som følges vil variere med hvor det er mest å se for årstiden. Mot kvelden er det ankomst Monkey Mia, velkjent for sine delfiner som med få unntak trekker inn mot land om kvelden. Her blir det også tid til bading og avslapping før middag. Standardpakken inkluderer båttur med katamaran, hvor man får den beste utsikten over den vakre og unike kystlinjen.

Monkey Mia.
Delfiner i Monkey Mia.
Foto: Tourism Western Australia

Dag 7

Monkey Mia – Geraldton. I Shark Bay er det mulig å få nærkontakt med delfinene. På veien videre vil det bli mer urørt natur før ankomst Geraldton.

Dag 8

Geraldton – Perth. Dagen begynner med omvisning i arkitektonisk storslagne St. Francis Xavier Cathedral. Neste stopp er Moora, hvor vi blir bedre kjent med en eksotisk villblomstfarm. New Norcia byr på spansk atmosfære og et viktig historisk innblikk fra pionertiden. Mens kvelden ennå er ung blir turdeltakerne kjørt tilbake til sine respektive hoteller i Perth.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Darwin – Broome

Flerdagstur

Perth, Fremantle

Dagstur