Søk
Generic filters
Velg en side

Melbourne til Adelaide i buss: The Great Ocean Road Tour

Les mer

Melbourne til Adelaide i buss: The Great Ocean Road Tour

Flerdagsutflukt:

Melbourne til Adelaide i buss: The Great Ocean Road Tour

}

4 dager/3 netter

Great Ocean Road

p

Avreise fra Melbourne

Hele året. Avreise hver mandag.

Kontakt oss for pris

Program

Great Ocean Road er den berømte kystveien mellom Melbourne og Adelaide på Australias sørkyst. Her ligger severdighetene tett i tett, der landet møter vannet i et spektakulært kystlandskap med et variert dyreliv.

Med denne utflukten rekker reisefølget innom mange av høydepunktene regionen har å by på. Aktive dager i buss og til fots etterfølges av avslappende kvelder, med førsteklasses mat og bevertning på 4-stjerners hoteller. Turen går over fire dager / tre netter med frokost og lunsj underveis inkludert i prisen.

Dag 1: Melbourne – Port Campbell
Great Ocean Road er 243 kilometer lang og kan deles inn i tre soner; Surf Coast, Otway Ranges og Shipwreck Coast. Den første dagen er vi på the Surf Coast, hvor utsikten og fotomulighetene er eksepsjonelle, og vi kan regne med å se koalaer og kenguruer i sitt rette element. Etter lunsj i kystlandsbyen Wye River reiser vi videre for en guidet fottur i temperert regnskog, og ikke minst, «The 12 Apostles». Disse fascinerende kalksteinsformasjonene er formet av havet som ustanselig slår inn mot kysten.

Dag 2: Port Campbell – Port Fairy
På morgenkvisten kan vi se apostlene under soloppgang, og mot et tillegg i pris er det også mulig å bli med på en kort helikoptertur over området.

Deretter går ferden innover i landet for et besøk på Allansford Cheese factory for å smake på lokale delikatesser. Etter lunsj blir det en lærerik innføring i flora, fauna og aboriginernes historie i regionen i Tower Hill Wildlife Park. Dagens endestopp er fiskelandsbyen Port Fairy som har et rikt utvalg av restauranter og puber.

Dag 3: Port Fairy – Penola
Den tredje dagen krysser vi delstatsgrensen mellom Victoria og South Australia og legger turen innom naturfenomener som den vulkanske innsjøen Blue Lake og synkehullet Umpherstone, en kollapset kalksteinsgrotte som med tiden har blitt til en frodig, nedsenket botanisk hage – perfekt for en liten fottur.

Middagen spiser vi i plenum på Pipers of Penola, en anerkjent gourmetrestaurant som har lokale i det som en gang i tiden var en kirke.

Dag 4: Penola – Adelaide
Den siste dagen skal vi innom anerkjente vindistrikter med mulighet for prøvesmaking. Vi krysser River Murray med ferge i naturskjønne omgivelser, og besøker flere steder av historisk betydning. Fra utgraving av fossiler fra en svunnen tid, til kolonitiden hvor de tyske bosetternes innflytelse fortsatt står sterkt i Hahndorf. Ankomst Adelaide er ca kl. 18.00.

De tolv apostler på Great Ocean Road.

De karakteristiske kalksteinsformasjonene langs Great Ocean Road kalles «De 12 Apostlene». Foto: Visit Victoria

Great Ocean Road Tour

Langs Great Ocean Road er det et spennende kystlandskap med mange naturlige utkikkspunkter.

Murray River.

River Murray i South Australia.

Bli bedre kjent med The Great Ocean Road Tour

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skreddersydd reiseforslag

Reiseforslag - generell

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

 

Ønsker du et videomøte med oss?
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

Pin It on Pinterest