Melbourne til Adelaide i buss: The Great Ocean Road Tour

Foto: Belinda VanZanen

Hjem > Turer og aktiviteter > Melbourne til Adelaide i buss: The Great Ocean Road Tour
Kart - Melbourne, Great Ocean Road, Adelaide

Klikk på kartet for større format.

Melbourne til Adelaide i buss: The Great Ocean Road Tour

Flerdagstur

4 dager/3 netter

Great Ocean Road

Avreise fra Melbourne

Hele året. Avreise hver mandag.

Få et tilbud

Great Ocean Road er den berømte kystveien mellom Melbourne og Adelaide på Australias sørkyst. Her ligger severdighetene tett i tett, der landet møter vannet i et spektakulært kystlandskap med et variert dyreliv.

Med denne utflukten rekker reisefølget innom mange av høydepunktene regionen har å by på. Aktive dager i buss og til fots etterfølges av avslappende kvelder, med førsteklasses mat og bevertning på 4-stjerners hoteller. Turen går over fire dager / tre netter med frokost og lunsj underveis inkludert i prisen.

Dag 1: Melbourne – Port Campbell

Great Ocean Road er 243 kilometer lang og kan deles inn i tre soner; Surf Coast, Otway Ranges og Shipwreck Coast. Den første dagen er vi på the Surf Coast, hvor utsikten og fotomulighetene er eksepsjonelle, og vi kan regne med å se koalaer og kenguruer i sitt rette element. Etter lunsj i kystlandsbyen Wye River reiser vi videre for en guidet fottur i temperert regnskog, og ikke minst, «The 12 Apostles». Disse fascinerende kalksteinsformasjonene er formet av havet som ustanselig slår inn mot kysten.

Dag 2: Port Campbell – Port Fairy

På morgenkvisten kan vi se apostlene under soloppgang, og mot et tillegg i pris er det også mulig å bli med på en kort helikoptertur over området.

Deretter går ferden innover i landet for et besøk på Allansford Cheese factory for å smake på lokale delikatesser. Etter lunsj blir det en lærerik innføring i flora, fauna og aboriginernes historie i regionen i Tower Hill Wildlife Park. Dagens endestopp er fiskelandsbyen Port Fairy som har et rikt utvalg av restauranter og puber.

Dag 3: Port Fairy – Penola

Den tredje dagen krysser vi delstatsgrensen mellom Victoria og South Australia og legger turen innom naturfenomener som den vulkanske innsjøen Blue Lake og synkehullet Umpherstone, en kollapset kalksteinsgrotte som med tiden har blitt til en frodig, nedsenket botanisk hage – perfekt for en liten fottur.

Middagen spiser vi i plenum på Pipers of Penola, en anerkjent gourmetrestaurant som har lokale i det som en gang i tiden var en kirke.

Dag 4: Penola – Adelaide

Den siste dagen skal vi innom anerkjente vindistrikter med mulighet for prøvesmaking. Vi krysser River Murray med ferge i naturskjønne omgivelser, og besøker flere steder av historisk betydning. Fra utgraving av fossiler fra en svunnen tid, til kolonitiden hvor de tyske bosetternes innflytelse fortsatt står sterkt i Hahndorf. Ankomst Adelaide er ca kl. 18.00.

Bli bedre kjent med The Great Ocean Road Tour.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Kangaroo Island

Flerdagstur

Kangaroo Island

Flerdagstur