Murray River Cruises

Foto: South Australian Tourism Commission

Hjem > Turer og aktiviteter > Murray River Cruises
Kart - Murray River

Murray River Cruises

Flerdagstur

3, 4 eller 7 netter

Murray River

Avreise fra Adelaide

Hele året

Få et tilbud

Murray River er for Australia hva Nilen er for Egypt – et stort og omfattende elvesystem som har vært med på å skape fortiden, nåtiden og vil fortsatt bestå som et nasjonalt symbol også i fremtiden.

Et elvecruise er den beste måten å oppleve elven og en bit av den fascinerende og vakre Australske outback’en. Elven renner gjennom noen av de tørreste områdene iden tørreste delstaten i dette verdens tørreste kontinent, noe som har skapt en unik flora og fauna.

Murray Princess er en kopi av de gamle dampskipene som fraktet alle varer langs elven i gamle dager, og på grunn av de mange grunne områdene i elven er det store skovlhjul som sørger for fremdriften. Det er en spesiell opplevelse å gli langsomt frem over denne mektige elven. Vi anbefaler at man blir med på noen av utfluktene i land for å lære mer om dette spesielle området i Australia. Bli med bakover i tiden og lær om aboriginernes historie i området, eller bli med en speedbåt langs elven om dagene blir for rolige. Siste kvelden inviterer kapteinen og mannskapet til en spesiell avskjedsmiddag.

Man kan velge mellom et cruise på 3 eller 4 netter, eller man kan kombinere disse til en hel ukes cruise.

Alle måltider og en rekke aktiviteter er inkludert i prisen. Gratis kaffe og te hele døgnet. Øvrige drikkevarer må man betale for.

Bli kjent med PS Murray Princess.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Kangaroo Island

Flerdagstur

Kangaroo Island

Flerdagstur