Søk
Generic filters
Velg en side

Outback to the Sea

Les mer

Outback to the Sea

Flerdagsutflukt:

Outback to the Sea

}

4 dager

Eyre Peninsula, Gawler Ranges

p

Avreise fra Adelaide eller Port Lincoln

Hele året

Kontakt oss for pris

Program

Dette er turen for deg som vil se mest mulig av Australias varierte og fascinerende dyreliv på kort tid. Underveis opplever vi ekte outback i naturreservater og det marine livet i både salt- og ferskvann.

Vi begynner og avslutter i kystbyen Port Lincoln i Sør-Australia, en kort flytur fra Adelaide. Reisen til og fra Port Lincoln sørger man for selv. Ellers inkluderer turen overnatting med god standard, turguide, inngangsbillett der det trengs, tre måltider om dagen, snacks, kaffe/te og vin om kvelden.

Dag 1: Mikkira Station og Kangaluna camp

Qantas Airlines flyr morgenrute fra Adelaide og turguiden møter deltakerne ved ankomst i Port Lincoln kl. 08.45. Noen mil sørvest for Port Lincoln kommer vi til Mikkira Station og får se ville koalabjørner i sitt naturlige habitat. Etter lunsj og litt avslapping drar vi til Kangaluna Camp og møter flere dyr i det fri. Normalt stiftes bekjentskap med tre forskjellige kunguruarter underveis.

Dag 2: Lake Gairdner og Gawler Ranges wildlife

Vi fortsetter i outbacken på en rute som byr på endeløse fotomuligheter. Kontrastene og fargene er fantastiske der det røde ørkenlandskapet møter store sletter med hvitt salt – til forveksling likt arktiske landskap. På vårparten innrammet av fargesprakende villblomster. Når mørket senker seg står stargazing på programmet, nattehimmelen er et spektakulært syn både med det blotte øyet og fra digitalt teleskop.

Dag 3:Gawler Ranges National Park

Dagen starter i rolig tempo med mulighet for fotturer i et spennende landskap. Her finner vi flora, fauna og geologi som garantert vil gjøre inntrykk. Husk kamera og rikelig med lagringsplass. Dagen avsluttes med noe godt i glasset til synes av solnedgang over Sturt’s Lake.

Dag 4: Baird Bay til Elliston

Etter tre dager med outback og ferskvann drar vi til Baird Bay på kysten. Her er det mange som får en livslang drøm oppfylt; bade på grunt vann omgitt av lekne, vennligsinnede delfiner og sjøløver. Særlig de yngre sjøløvene er glad i lek og nærkontakt med mennesker.

camping i gawler ranges

Camp under stjernene i Gawler Ranges.

sjøløver på eyre peninsula

På Eyre Peninsula kan du svømme med sjøløver og delfiner. Foto: SATC

Bli bedre kjent med Outback to the Sea

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Få et skreddersydd reiseforslag

Reiseforslag - generell

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

 

Ønsker du et videomøte med oss?
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

Pin It on Pinterest