Outback to the Sea

Foto: South Australian Tourism Commission

Hjem > Turer og aktiviteter > Outback to the Sea
Kart - Eyre Peninsula

Outback to the Sea

Flerdagstur

4 dager

Eyre Peninsula, Gawler Ranges

Avreise fra Adelaide eller Port Lincoln

Hele året

Få et tilbud

Dette er turen for deg som vil se mest mulig av Australias varierte og fascinerende dyreliv på kort tid. Underveis opplever vi ekte outback i naturreservater og det marine livet i både salt- og ferskvann.

Vi begynner og avslutter i kystbyen Port Lincoln i Sør-Australia, en kort flytur fra Adelaide. Reisen til og fra Port Lincoln sørger man for selv. Ellers inkluderer turen overnatting med god standard, turguide, inngangsbillett der det trengs, tre måltider om dagen, snacks, kaffe/te og vin om kvelden.

Dag 1: Mikkira Station og Kangaluna camp

Qantas Airlines flyr morgenrute fra Adelaide og turguiden møter deltakerne ved ankomst i Port Lincoln kl. 08.45. Noen mil sørvest for Port Lincoln kommer vi til Mikkira Station og får se ville koalabjørner i sitt naturlige habitat. Etter lunsj og litt avslapping drar vi til Kangaluna Camp og møter flere dyr i det fri. Normalt stiftes bekjentskap med tre forskjellige kunguruarter underveis.

Dag 2: Lake Gairdner og Gawler Ranges wildlife

Vi fortsetter i outbacken på en rute som byr på endeløse fotomuligheter. Kontrastene og fargene er fantastiske der det røde ørkenlandskapet møter store sletter med hvitt salt – til forveksling likt arktiske landskap. På vårparten innrammet av fargesprakende villblomster. Når mørket senker seg står stargazing på programmet, nattehimmelen er et spektakulært syn både med det blotte øyet og fra digitalt teleskop.

Svøm med sjøløver i South Australia.
På Eyre Peninsula kan du svømme med sjøløver og delfiner.
Foto: South Australian Tourism Commission/Caroline Fisher

Dag 3: Gawler Ranges National Park

Dagen starter i rolig tempo med mulighet for fotturer i et spennende landskap. Her finner vi flora, fauna og geologi som garantert vil gjøre inntrykk. Husk kamera og rikelig med lagringsplass. Dagen avsluttes med noe godt i glasset til synes av solnedgang over Sturt’s Lake.

Dag 4: Baird Bay til Elliston

Etter tre dager med outback og ferskvann drar vi til Baird Bay på kysten. Her er det mange som får en livslang drøm oppfylt; bade på grunt vann omgitt av lekne, vennligsinnede delfiner og sjøløver. Særlig de yngre sjøløvene er glad i lek og nærkontakt med mennesker.

Bli bedre kjent med Outback to the Sea.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Barossa Valley

Dagstur

Murray River

Flerdagstur