Quicksilver Outer Barrier Reef

.

Hjem > Turer og aktiviteter > Quicksilver Outer Barrier Reef
Kart Port Douglas

Quicksilver Outer Barrier Reef

Dagstur

6,5 timer

Great Barrier Reef

Avreise fra Cairns eller Port Douglas

Hele året

Få et tilbud

Great Barrier Reef er et yndet mål for de fleste som besøker Australia og Queensland, og man trenger ikke en gang bli våt for å betrakte livet under vann. Mange velger å betrakte det fantastiske korallrevet trygt plassert ombord i en båt med glassbunn. Vi anbefaler alle å få med seg dette underverket, om det så bare er på en dagstur.

Det finnes mange operatører som tilbyr utflukter til revet, men vi anbefaler Quicksilver som en av de beste som opererer ut fra Port Douglas. De har hentetjeneste fra alle hotellene mellom Cairns og Port Douglas, og arrangerer en rekke dagsturer til noen av de fineste områdene av Great Barrier Reef.

Man kan velge mellom katamaranen Quicksilver som tar dere med til det ytre revet, eller om man er ekstra glad i å snorkle en tur med Silversonic. Sistnevne er innom 3 ulike deler av revet, og man tilbringer hele 5 timer her ute. Begge legger fra kai tidlig om formiddagen og tilbringer hele dagen ute på revet, med anledning til flere dykker- eller snorkleturer. Det er et yrende og fargerikt liv under vann, og tiden går fort til man må sette kursen tilbake til land. Ønsker man mer informasjon er det egne marinbiologer mer som kan fortelle om det unike korallrevet og det spesielle økosystemet som har skapt det. På Quicksilvers turer er det mulig å være med på helikoptertur over revet (ekstra kostnad).

Transport til/fra hotell, lunsj buffet og en rekke aktiviteter er inkludert i prisen.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Great Barrier Reef, Heart Island

Dagstur