Reefsleep

Foto: Russell Millard

Kart Whitsunday Islands

Reefsleep

Flerdagstur

2 dager/1 natt

Great Barrier Reef

Avreise fra Airlie Beach eller Hamilton Island

Hele året

Få et tilbud

Utvid dagsturen med Cruise Whitsundays til Great Barrier Reef, og overnatt ute på revet når alle andre drar hjem for dagen. Reefsleep på Great Barrier Reef kan raskt bli feriens høydepunkt!

Om bord på en hurtiggående katamaran setter dere kursen mot Hardy Reef. Her legger båten til en fastankret plattform, og hele dagen kan dere snorkle, dykke (ekstra kostnad), bli med på en helikoptertur over revet (ekstra kostnad), ta en tur i en glassbunnbåt eller høre eksperter snakke om revet og livet under vann.

På ettermiddagen returnerer katamaranen tilbake til Whitsundays, og det er kun dere og noen få andre gjester som blir igjen på plattformen ute på revet. Se livet under vann forandre seg etter hvert som solen går ned. Natten tilbringes på et hotellrom under vann eller under stjernehimmelen i en utendørs seng. En magisk opplevelse!

Neste dag har dere en ny dag til å utforske revet, før dere returnerer tilbake til Hamilton Island der dere har en siste natt. En frokost, to lunsjer og en middag er inkludert i oppholdet på Hardy Reef.

Bli bedre kjent med Reefworld.

Bildegalleri

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Great Barrier Reef, Whitsunday Islands

Dagstur

Atherton Tablelands

Dagstur