The Maria Island Walk

Foto: Tourism Australia

Hjem > Turer og aktiviteter > The Maria Island Walk
Kart - Maria Island

The Maria Island Walk

Flerdagstur

4 dager/3 netter

Maria Island

Avreise fra Hobart

Hele året

Få et tilbud

Maria Island ligger noen kilometer utenfor østkysten av Tasmania. Her finnes ingen biler eller butikker, i stedet er øya en miks av sjeldent fugleliv, variert landskap og historiske bosettinger.

Opplevelsene underveis på denne turen inkluderer 300 millioner år gamle skjellfossiler, hvite finkornede strender, høye eukalyptustrær, ruvende steinklipper og flere wombater enn du kommer til å se noe annet sted i verden. Du vil også kunne se wallaby og kenguru, pingviner og delfiner, tasmansk djevel og et variert fugleliv.

De to første nettene tilbringes på en idyllisk villmarkscamp, kun et steinkast fra folketomme strender. Den siste natten tilbringes i et ærverdig historisk hus i Darlington.

Dag 1

Du blir hentet på hotellet ditt og fraktet til Maria Island Walk office hvor du møter restan av gruppen. En times kjøretur og en 40 minutters catamarantur senere er vi på plass på Maria Island. I dag skal vi gjennom eukalyptusskogen for å besøke en pingvinkoloni. Ca 8 km vandring i dag.

Dag 2

På turen vår langs stranden er høydepunktene mange, og vi kan blant annet spotte delfiner og eksotiske fugler. Ca 13 km vandring.

Dag 3

Du har flere valg rundt hvordan du vil tilbringe dagen. Du kan velge å klatre de 709 meterne opp til MT Maria og nyte den fantastiske utsikten herfra. Et mindre krevende valg er å bevege deg innover på øya gjennom vakre skoger fulle av dyreliv. Vår siste natt tilbringes på historiske Bernacchi House i Darlington. Distanse i dag er 9-17 km avhengig av hvilken rute du velger.

Dag 4

I dag har du mulighet til å utforske ruinene i Darlington, som er et UNESCO verdensarvsted. Vi fortsetter til de dramatiske klippene ved Fossil Bay og sjekker ut de bemerkelsesverdige skjellfossilene. Vi spiser lunsj I Darlington før vi setter kursen mot fastlandet igjen.

Turen inkluderer alt av mat og drikke.

Bli bedre kjent med The Maria Island Walk.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Freycinet National Park

Dagstur

Port Arthur, Richmond

Dagstur