Top End and Arnhem Land Adventure

Foto: Adventure Tours

Hjem > Turer og aktiviteter > Top End and Arnhem Land Adventure
Kart - Top End and Arnhem Land Adventure.

Klikk på kartet for større format.

Top End and Arnhem Land Adventure

Flerdagstur

5 dager

Darwin, Kakadu, Arnhem Land, Nitmiluk (Katherine), Litchfield.

Avreise fra Darwin.

Turen arrangeres mellom april og september

Få et tilbud

Bli med på en eventyrlig reise som viser deg den rike historien og det utrolige landskapet i Australias “Top End”. Denne femdagersturen gir deg god tid til å oppleve nasjonalparkene Kakadu, Nitmiluk og Litchfield, i tillegg til et eksklusivt besøk i Arnhem Land. 

Underveis vil dere se steinformasjoner med eldgammel bergkunst, magiske fossefall, tropisk regnskog, et variert dyreliv og fascinerende landskap. 

Dag 1: Darwin – Arnhem Land (ca. 6 timers kjøring)

Gjør deg klar for en tidlig avreise fra Darwin. Finn deg til rette i turbussen som takler de fleste typer terreng, mens dere setter kursen mot Arnhem Land. Underveis stopper dere blant annet ved Mary River der dere blir med på en båttur for å se på fuglelivet og de store saltvannskrokodillene. Etter lunsj krysser dere Cahill’s Crossing (se opp for krokodiller!) før dere ankommer West Arnhem Land. Her vil en tradisjonell Bininj-guide fortelle om regionens kulturelle betydningen, og dere bruker ettermiddagen på å bli kjent med urbefolkningens historie. 

Dere returnerer tilbake til Kakadu, der dere camper i permanente telt.

Inkluderte måltider: Lunsj og middag.

Dag 2: Kakadu National Park (ca. 4 timers kjøring)

Etter en tidlig frokost går turen til Jim Jim Falls, en av Kakaku’s mest kjente naturattraksjoner. Dere går en utfordrende tur gjennom tropisk skog og over steinblokker, før dere kan ta et avkjølende bad i det klare vannet under fossefallet. Etter lunsj går turen videre til Anbangbang, hvor dere kan se bergkunsten til det utdødde Warramal-folket. 

På ettermiddagen kan du velge mellom å ta en flytur over Kakadu eller å besøke Bowli Cultural Centre (ekstra kostnad).

Inkluderte måltider: Frokost, lunsj og middag.

Dag 3: Kakadu National Park (ca. 5,5 timers kjøring)

Etter frokost går dere en fottur til enten Gunlom Falls eller Maguk (Barramundi Gorge) hvor dere kan ta en forfriskende svømmetur. Deretter er det tilbake i turbussen for å kjøre sørover. Dere stopper i den gamle gullgraverbyen Pine Creek for å spise lunsj, før dere fortsetter 3 timer videre til Nitmiluk National Park, der dere bor på en privat campingplass. Dere spiser middag under stjernene på campen.

Inkluderte måltider: Frokost, lunsj og middag.

Dag 4: Nitmiluk National Park – Litchfield National Park (ca. 4,5 timers kjøring)

I dag bruker dere dagen på å utforske Nitmiluk (Katherine) Gorge. Her vil du kunne se bergkunst, fossefall og et varert dyreliv. Du kan enten gå en fottur, blir med på en båttur, eller leie en kajakk for å ta kløften i nærmere øyesyn. Aktivitetene er avhengig av sesong og koster ekstra. På ettermiddagen kjører dere til Edith Falls, en bortgjemt oase med kjølig ferskvann der dere kan ta en svømmetur. Dere kjører deretter videre til Litchfield National Park, der dere camper for natten.

Inkluderte måltider: Frokost, lunsj og middag.

Dag 5: Litchfield National Park – Darwin (ca. 3,5 timers kjøring)

Etter frokost går turen inn i Litchfield National Park, og badetøy kan du likegodt ta på først som sist. Litchfield er et idyllisk sted med tropisk regnskog, vakre fossefall og krystallklare innsjøer og badehull. Besøk Florence Falls, Wangi Falls og Buley Rockholes, før der spiser en picnic-lunsj. Dere går lettere turer gjennom regnskogen og tar avkjølende bad i noen av vannhullene. På ettermiddagen venter en totimers kjøretur tilbake til Darwin, som markerer slutten på dine eventyr i “Top End”.

Inkluderte måltider: Frokost og lunsj.

Om turen

Dere camper i permanente telt og blir transportert i et såkalt “all-terrain-vehicle”. Turen har plass til maks 15 deltakere. Alle måltider underveis er inkludert, og det forventes at du hjelper til med matlaging og oppvask. Turen inkluderer fotturer i kupert terreng, og det er derfor nødvendig å være i normalt god form.

Turkode: NTK5 (ATA)

Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.
Top End and Arnhem Land Adventure.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter