Uluru & Kings Canyon Discovery

Foto: Tourism NT/Jason Charles Hill

Hjem > Turer og aktiviteter > Uluru & Kings Canyon Discovery
Kart - Uluru

Uluru & Kings Canyon Discovery

Flerdagstur

3 dager

Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta, Kings Canyon

Avreise fra Alice Springs.
Kontakt oss for avreise fra Ayers Rock.

Hele året

Få et tilbud

Et besøk i Uluru/Ayers Rock er for mange høydepunktet på reisen til Australia, enten det er på grunn av størrelsen, følelsen av den åndelige betydningen eller de utrolige fargeendringene som steinen gjennomgår hver eneste dag.

I samme nasjonalpark som Uluru finnes Kata Tjuta, som også ofte kalles The Olgas. Kata Tjuta består av 36 vakre runde fjellformasjoner som har blitt formet av vær og vind i millioner av år. Kings Canyon ligger i Watarrka National Park mellom Uluru og Alice Springs. Juvets røde vegger reiser seg fra landskapet i 100 meters høyde. Her finner du fjellformasjoner og en frodig vegetasjon, noe helt annet enn resten av regionen. På denne tre dagers turen får du oppleve både Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon.

Dag 1: Alice Springs – Uluru (Ayers Rock)

På turens første dag stopper vi på en kamelfarm på vår vei til Uluru. Om du ønsker er det mulighet for å ri på kameler her (mot tillegg). Før vi reiser videre til Ayers Rock Resort stopper vi og beundrer majestetiske Atila (Mt. Conner).

På ettermiddagen skal vi på tur rundt kjempemonolitten Uluru. Vi får innføring i den aboriginske og europeiske historien rundt Uluru og legger også inn et besøk på Uluru – Kata Tjuta Cultural Centre. På ettermiddagen ser vi solnedgangen endre fargene på den gigantiske stenen.

Mot et tillegg kan dere bli med på middag i det fri med utsikt til Uluru og Kata Tjuta. Når mørket faller på, åpenbarer det seg en fantastisk stjernehimmel, og under åpen himmel venter en god grillbuffet der dere kan prøve australske spesialiteter som barramundi, kengeru og krokodille. Dette er en unik middagsopplevelse man kommer til å huske.

Det er tre hotellvalg: Outback Pioneer Hotel (budsjett), Desert Gardens Hotel (standard) eller Sails in the Desert Hotel (superior).

Day 2: Uluru – Kata Tjuta (the Olgas) – Kings Canyon

Vi står opp tidlig for å se solen gå opp over Uluru, før vi fortsetter videre til Kata Tjuta. Vi får med oss spektakulær utsikt på veien og vel fremme får vi godt med tid til å utforske de fascinerende fjellformasjonene.

På ettermiddagen går turen videre til Kings Canyon.

Det er to hotellvalg: Kings Canyon Resort, Standard Rooms (budsjett eller standard) eller Kings Canyon Resort, Deluxe Spa Rooms (superior)

Day 3: Kings Canyon – Alice Springs

Denne dagen kan du bli med på en guidet tur til kanten av Kings Canyon for fantastisk utsikt over Watarrka nasjonalpark. Denne turen krever god fysisk form, og er du heller ute etter en lettere rute har vi et annet alternativ som også gir en flott naturopplevelse.

Vi ankommer Alice Springs på kvelden.

Bli bedre kjent med Uluru & Kings Canyon Discovery.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter