West Coast Odyssey (Perth til Broome)

Foto: Tourism Western Australia

Hjem > Turer og aktiviteter > West Coast Odyssey (Perth til Broome)
Reiserute - West Coast Odyssey (Perth til Broome)

Klikk på kartet for større format.

West Coast Odyssey (Perth til Broome)

Flerdagstur

9 dager

Perth, Kalbarri, Monkey Mia, Coral Bay, Exmouth, Karijini National Park, Broome

Avreise fra Perth

April-november

Få et tilbud

Dette er en road-trip for de eventyrlystne som har lyst til å utforske Australias storslagne vestkyst fra en behagelig buss i grupper på inntil 20 personer. Med start i regionshovedstaden Perth og med Broome som mål, får man sett brorparten av dette enestående kystlandskapet.

Det er lagt inn flere lengre stopp underveis der man gjør ting i sitt eget tempo. Slapp av på stranda, eller ta for deg med aktiviteter som snorkling, gåturer samt sightseeing til lands og til vanns. I sesongen fra april til mai innebærer turen også en sjelden mulighet til å svømme med hvalhaier. Inkludert i prisen er transport, overnatting og turguide.

Dag 1: Perth til Kalbarri

Ferden begynner gjennom the Pinnacles Desert. Midtveis blir det lunsj og sightseeing i Geraldton, før reisefølget ankommer den trivelige kystbyen Kalbarri for overnatting.

Dag 2: Kalbarri til Monkey Mia

Kalbarri National Park byr på en rekke severdigheter under dagen. På kvelden ankommer vi Monkey Mia Dolphin Resort på stranda. Dette blir en kveld for deilig avslapping med alle fasiliteter.

Dag 3: Monkey Mia til Coral Bay

Monkey Mia ligger på en halvøy og delfinene er en av de mange høydepunktene å få med seg. Nyt dagen på resortet, dra på kajakktur eller havsafari i båt med glassbunn (ikke inkludert i prisen). På kvelden ankommer vi Coral Bay, lokalisert på dørstokken til mektige Ningaloo Reef.

Dag 4: Coral Bay

Coral Bay har et variert tilbud enten du vil slappe av eller utforske det spennende marine livet. Her kan du svømme med skilpadder og digre rokker. På kvelden tar vi den korte turen videre til Exmouth for to overnattinger.

Dag 5: Exmouth

Denne dagen utforsker vi den avsidesliggende Cape Range National Park, en spektakulert syn med sine kalksteinsformasjoner omkranset av dype daler og øde strender. Fra april til august kan du som alternativ svømme med verdens største fisk, selveste hvalhaien. Et møte med denne gigantiske og fredelige skapningen under vann kan trygt kalles et minne for livet.

Dag 6: Exmouth til Karijini National Park

Vi reiser østover inn i landet og ender opp i Karijini National Park tidlig på kvelden. Her blir det overnatting i telt, hvor gjestene finner kvalitetssenger og rent sengetøy, omgitt av australsk villmark på andre siden av teltduken.

Dag 7 og 8: Karijini National Park

Disse to dagene gir oss rikelig med tid til å utforske nasjonalparken. Her blir vi bedre kjent med 2,5 milliarder år med evolusjon og 40.000 år med aboriginerkultur. Om du ikke er interessert i geologi i utgangspunktet blir du det trolig her. Etter lunsj dag 8 drar vi nordover igjen og ender opp i Pardoo Region, hvor vi sover i soveposer under en stjernehimmel de fleste mennesker kun har sett på bilder eller TV.

Dag 9: Pardoo Region til Broome

På vei til endestoppet i Broome stopper vi for lunsj i en eksotisk oase, hvor lunsjen består av gourmetpizza fra vedfyrt ovn.

Bli bedre kjent med West Coast Odyssey.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere turer og aktiviteter

Western Australia

Flerdagstur

Darwin – Broome

Flerdagstur