Søk
Generic filters
Velg en side

Unike hotell i Australia og New Zealand

Det finnes utalllige hotell og resorter rundt om i Australia, fra gode og rimelige hotell til eksklusive resorter med en håndfull rom på ellers øde øyer.

Noen dager på et flott resort er for mange det lille ekstra som gjør at ferieturen blir enda mer spesiell.

Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler rundt om i Australia. De fleste resortene ligger på østkysten og mange av dem er på øyer. Vi kan i tillegg tilby resorter i regnskogen og i outbacken, og for de naturinteresserte er det en fantastisk opplevelse å bo på disse. Eller hva med noen dager på et resort i fjellene – der kommer man ofte mye tettere på det unike dyrelivet i Australia enn noe annet sted.

Utvalget er stort og det enkleste er oftest å velge hvilket område man ønsker å bo i og hvilken standard man foretrekker. Du forteller oss hva du ønsker, og vi gir deg alternativene.

Det er lurt å bestille rom på resortene i god tid før du skal reise. I høysesongene kan det være nesten umulig å finne ledig rom på de beste og mest populære.

Bedarra Island Resort

Bedarra Island Resort

Like utenfor kysten ved Mission Beach ligger praktfulle Bedarra Island Resort, med Great Barrier Reef som nærmeste nabo. Oppholdet inkluderer både måltider og en rekke spennende aktiviteter.

Oceanview Eco Villas

Oceanview Eco Villas

Praktfulle Oceanview Eco Villas på Kangaroo Island byr på en helt unik opplevelse i harmoniske omgivelser.

Lizard Island Resort

Lizard Island Resort

Dette er det ypperste Australia har å by på! Mange hevder at Lizard Island er den vakreste øya på hele Great Barrier Reef, og det sier ikke lite.

Longitude 131° Resort

Longitude 131° Resort

Longitude 131° Resort er en luksuriøs, naturvennlig og romantisk resort der man fra sitt eget telt kan oppleve soloppgangen og solnedgangen over Uluru

qualia

qualia

qualia er den nyeste resorten på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Resortet er bygget i distinkt australsk stil og ligger helt for seg selv lengst nord på Hamilton Island.

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead er det mest luksuriøse resortet i Flinders Ranges. Her kan du virkelig nyte de fantastiske omgivelsene i total ro og fred.

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney

Park Hyatt Sydney er et fasjonabelt hotell med kanskje den aller beste utsikten i hele Sydney. Fra hotellet ser du både det berømte operahuset og Sydney Harbour.

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis – en luksuscamp beliggende akkurat der ødemarken møter korallrevet helt ytterst på vestkysten av Australia. Sal Salis miljøvennlige prinsipper sørger for at du som gjest har minimal innvirkning på de naturlige omgivelsene.

The Louise

The Louise

5-stjerners resortet The Louise er Barossa Valleys mest elegante overnattingssted. Ikke bare oser stedet av avslappet luksus, her ligger også Appellation, en av Australias aller beste restauranter.

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas.

Bamurru Plains

Bamurru Plains

Bamurru Plains tilbyr ekstraordinære villmarksopplevelser i noe av Australias mest fascinerende landskap. Denne luksuscampen finner du i Kakadu nasjonalpark i Australias Northern Territory.

Four Seasons Sydney

Four Seasons Sydney

Four Seasons Hotel i det historiske Rocks-området har muligens den beste beliggenheten i Sydney. Utsikten over havna er slående, og det er mange butikker og kafeer i nærheten.

Paperbark Camp

Paperbark Camp

Paperbark Camp ligger 190 km sør for Sydney, omringet av vakker natur ved Currambene Creek i nærheten av Jervis Bay. Paperbark Camp består av luksuriøse safaritelt som er plassert i naturen.

Lake House Daylesford

Lake House Daylesford

Lake House finner du ved idylliske Lake Daylesford i hjertet av det som kalles «Spa Country» i Victoria, bare 90 minutter fra Melbourne.

Saffire Freycinet

Saffire Freycinet

Saffire Freycinet er en relativt ny, intim og sofistikert luksuslodge i Freycinet National Park på Tasmania. Et perfekt sted for å roe ned og hente ny energi.

El Questro Homestead

El Questro Homestead

Kimberley er et av verdens siste øde villmarksområder, og i El Questro Wilderness Park kan du utforske steder der få andre mennesker har vært.

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa har perfekt beliggenhet ved den 14 kilometer lange stranden i Mission Beach, og tilbyr komfortable rom og leiligheter for både par, barnefamilier og venner.

Capella Lodge

Capella Lodge

Med sin spektakulære og vakre utsikt til havet, lagunen og fjell er Capella Lodge svært populært blant gjester som ønsker en elegant og sofistikert resort.

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island Eco Resort

Helt sør på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og hit bør man dra om man er ute etter en helt spesiell opplevelse. Mange mener at dette er den best bevarte delen av revet, med kanskje det rikeste livet av fisk og koraller.

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er en enestående resort kjent for sin trivelige atmosfære og sin beliggenhet i Lamington National Park.

Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve

Like sør for Port Douglas, ligger dette eksklusive resortet. Thala Beach Lodge har en privat strand og her er du garantert et spesielt opphold.

Heron Island Resort

Heron Island Resort

Et fantastisk idyllisk resort som ligger på en koralløy på the Great Barrier Reef. Her finner du et unikt marint dyreliv, havskilpadder, vandrende hvaler og innfødte fuglearter.

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte utgangspunktet for å utforske denne fascinerende øya. Resortet er bygget i ett med naturen, og man kan lett se fugle- og dyreliv fra verandaen, bassenget eller gangveiene mellom rommene.

Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

Plassert høyt oppe på fjellet omsluttet av verdensarvlistede Main Range National Park og the Great Dividing Range, er Spicers Peak Lodge en skikkelig eksklusiv og intim australsk villmarksopplevelse.

Pretty Beach House

Pretty Beach House

Ikke langt fra Sydney ligger Pretty Beach House, som tilbyr avslappet luksus og eleganse for dem som er ute etter å gjemme seg bort på et privat ferieparadis.

Cape Lodge

Cape Lodge

Cape Lodge er perfekt plassert på sin egen vingård i den fortryllende Margaret River vinregionen, helt på sørvestspissen av Australia.

Unike hotell i New Zealand

Det finnes et utall resorter rundt om i New Zealand, eller lodges som de kaller det her. Her finnes alt fra gode og rimelige familieresorter til eksklusive resorter med en håndfull rom i fantastiske naturomgivelser.

Noen dager på et flott resort er for mange det lille ekstra som gjør at ferieturen blir enda mer spesiell. Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler rundt om i New Zealand. Dette er store hytter, villaer eller herskapshus som holder til på de mest fascinerende stedene og holder en høy standard. Mange av dem ligger også litt utenfor de mest trafikkerte turiststedene, men en fellesnevner er fantastisk natur og god service.

Utvalget er stort og det kan være vanskelig å finne frem i jungelen av tilbud. Det enkleste er oftest å velge hvilket område man ønsker å bo i og hvilken standard man foretrekker. Du bestemmer hva som passer deg best, så gir vi deg alternativene. Det er lurt å bestille rom på resortene i god tid før du skal reise. I høysesongene kan det være nesten umulig å finne ledig rom på de beste og mest populære.

Fiordland Lodge

Fiordland Lodge

Fiordland National Park er et av de vakreste stedene på New Zealand. Fiordland Lodge ligger 5 minutter nord for Te Anau med en fantastisk utsikt over den store innsjøen Lake Te Anau.

Eagles Nest Lodge

Eagles Nest Lodge

Dette prisvinnende overnattingsstedet består av 5 luksusvillaer med fantastisk utsikt over spektakulære Bay of Island. Tomten rundt villaene er på hele 300 mål, så her er det nok av muligheter til å nyte privatlivets fred.

The Boatshed

The Boatshed

Bare en 35 minutters fergetur fra Aukland, på øya Waiheke, ligger denne lille perlen av et overnattingssted. På øya finner du fantastiske strender, vingårder, kyststier og uterestauranter, og en deilig bohemsk stemning preger hele stedet.

Huka Lodge

Huka Lodge

Huka Lodge er en opplevelse i seg selv! Dette er kanskje New Zealands mest berømte lodge, plassert helt for seg selv like ved Waikato River og bare 300 meter fra fossen Huka Falls.

Edenhouse

Edenhouse

Edenhouse ligger idyllisk til i vakre Orinoco Valley i hjertet av Nelson helt nord på Sørøya. Som gjest på den idylliske lodgen kan du boltre deg på den 200 mål store tomten som er vel anerkjent for sine vakre hager.

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge oser av herskapelige klasse fra fordums tider, men er utstyrt med alle fasiliteter du ønsker deg fra et moderne luksushotell.

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel er en institusjon i Queenstown. Hotellet har huset gjester siden 1860-tallet, og ble i 2016 utvidet med en moderne del rett ved siden av det originale bygget.

Treetops Lodge & Estate

Treetops Lodge & Estate

I hjertet av New Zealands berømte termiske region Rotorua, finner vi denne prisbelønte og hjemmekoselige lodgen. Treetops Lodge & Estate ligger landlig til med skog på alle kanter.

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers

The Farm at Cape Kidnappers finner vi ved spektakulære Hawke’s Bay. På den ene siden har du den dramatiske kystlinjen til Stillehavet, på den andre uendelig med grønne sletter.

Bay of Many Coves

Bay of Many Coves

Perfekt beliggende ved vannkanten dypt inne i Marlborough Sounds finner du Bay of Many Coves, luksusovernatting med førsteklasses mat hvor du kan nyte livet i fred og ro.

Gjør drømmereisen til virkelighet

Pin It on Pinterest