Capella Lodge

Capella Lodge ligger på den avsidesliggende sydlige delen av verdensarvlistede Lord Howe Island i New South Wales.

.

Karta - Capella Lodge

Capella Lodge

Lord Howe Island, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Capella Lodge ligger på den avsidesliggende sydlige delen av verdensarvlistede Lord Howe Island i New South Wales. Med sin spektakulære og vakre utsikt til havet, lagunen og fjell er Capella Lodge svært populært blant gjester som ønsker en elegant og sofistikert resort.

Med bare ni suiter som er individuelt innredet i henhold til moderne strandstil og kombinasjon med personlig service og god mat, er dette med å gjøre dette til en unik og eksklusiv Lord Howe-opplevelse.

Prisen inkluderer frokost, middag og transport til og fra flyplassen. Ta del i noen av de mange aktivitetene fra avslappende behandlinger på Capella Spa til å oppdage øyas berømte fjell Gower & Lidgbird og snorkle eller dykke i verdens sydligste korallrev.

Bli bedre kjent med Capella Lodge.

Andre populære aktiviteter på øya er å mate fisk ved Ned’s Beach, brettseiling, fiske og båtturer. Øya har også en golfbane som ønsker besøkende velkommen.

Capella Lodge ligger 4 km fra den viktigste byen på Lord Howe Island og har 9 suiter av ulike størrelser, air condition, bar, restaurant, basseng, sykkelutleie og spa.

Lord Howe Island ligger 700 km nordøst for Sydney og sørøst for Brisbane, og er tilgjengelig med fly fra begge byene. Flytiden er under 2 timer.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30