Four Seasons Sydney

Four Seasons Hotel i Sydney blir stadig vekk kåret til et av verdens beste hoteller.

.

Karta - Sydney

Four Seasons Sydney

Sydney, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Four Seasons Hotel i Sydney blir stadig vekk kåret til et av verdens beste hoteller. Dette hotellet i det historiske Rocks-området har muligens den beste beliggenheten i Sydney. Utsikten over havna er slående, og det er mange butikker og kafeer i nærheten. Gangavstand til Circular Quay og Operahuset i Sydney, og de fleste av Sydneys attraksjoner.

Det lokale Sydney-firmaet Joseph Pang Design Consultants stod i spissen for den enorme ansiktsløftningen av gjesterommene. Vevde tekstiler og veggdekorasjoner i en vekslende palett av celadongrønn og bronsetoner. Møblene er en eklektisk blanding av moderne og klassisk. Det vakre nye interiøret utstråler et luksuriøst «home away from home» med fordelen av å ha en utsikt over Sydney Harbour i verdensklasse.

Rommene er elegant innredet i varme fargetoner som komplimenterer møblene i mørkt treverk. Badene i rommene og suitene er herskapelig dekorert med italiensk marmor og kalkstein. Hotellets Premier Rooms, som er hjørnerom med valgmulighet når det gjelder utsikt mot Harbour Bridge, Operahuset og utsikt over Sydney Skyline, er elegant innredet i en moderne stil med en varm og sofistikert fargepalett.

Bli bedre kjent med Four Seasons Sydney.

Med nyoppussede rom og suiter og Four Seasons sin legendariske service, venter en unik storby opplevelse. En ypperlig beliggenhet i The Rocks området – med postkortutsikt utover havnen – nyt denne makeløse opplevelsen.

Hotellet har 531 pent møblerte rom i forskjellige kategorier, klimaanlegg, stor lobby, utendørs svømmebasseng og treningssenter, restaurant og bar.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30