Søk
Generic filters
Velg en side

Paperbark Camp

Paperbark Camp består av luksuriøse safaritelt som er plassert i naturen.

Drøm deg bort

Paperbark Camp

Foto: Hutchings Camps Pty Ltd

Paperbark Camp

Paperbark Camp ligger 190 km sør for Sydney (ca. 3 timer med bil), omringet av vakker natur ved Currambene Creek i nærheten av Jervis Bay. Paperbark Camp består av luksuriøse safaritelt som er plassert i naturen.

De 12 safariteltene er satt opp mellom høye eukalyptus- og paperbark­trær, hevet over bakken for å fange litt av havbrisen og for å gi en privat atmosfære. Med det australske dyrelivet rett utenfor dørstokken er man på det perfekte stedet for å studere dyr og fugler. I nærområdet finnes flere nasjonalparker og uberørte strender, og området har mange vandrestier.

Alle teltene er utstyrt med eget bad, senger, elektrisitet fra solcellepanel, mygg- og insektsbeskyttelse og alle andre bekvemmeligheter man forventer av et opphold i et luksustelt. Campen har en hyggelig middagsrestaurant og frokosten nytes på verandaen på safariteltet. Utlån av sykkel og kano er inkludert i prisen. Frokost er inkludert.

Paperbark Camp.

Safariteltene er hevet over bakken for å fange litt av havbrisen og for å gi en privat atmosfære. Foto: Hutchings Camps Pty Ltd

Drøm deg bort til Paperbark Camp og Hyams Beach

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest