Pretty Beach House

Pretty Beach House tilbyr avslappet luksus og eleganse for de som er ute etter å gjemme seg bort på et privat ferieparadis.

.

Karta - Pretty Beach House

Pretty Beach House

Pretty Beach, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Pretty Beach House tilbyr avslappet luksus og eleganse for de som er ute etter å gjemme seg bort på et privat ferieparadis. Stedet ligger ikke langt fra Sydney, bare en enkel 90 minutters biltur eller en 20 minutters seilfly- eller helikoptertur fra verdensmetropolen.

Du finner Pretty Beach House i hjertet av New South Wales Bouddi National Park, beliggende høyt over den, som navnet tilsier, vakre Pretty Beach.

Stedet gir deg en herlig kombinasjon av intimitet og privatliv, og servicen er uanstrengt og personlig. Her er det bare plass til åtte gjester fordelt på fire luksuriøse paviljonger. Alle med egne sittegrupper, stor uteplass og oppvarmet utendørs basseng.

Bli bedre kjent med Pretty Beach House.

Det er nok å ta seg til i den vakre naturen. En rekke kyst- og naturstier finnes på hele området, og Pretty Beach House har egen båt som blant annet tar med gjestene ut på fisketur eller piknik. Det er også mulig å nyte middagen om bord på båten. Ellers serveres middag i den flotte middagssalen eller ute ved bassengkanten.

Først og fremst handler dette stedet om å slappe av i harmoniske omgivelser; ta deg tid til en spabehandling og nyt utsikten med et glass champagne i hånden!

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell