Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa er et av Australias flotteste resorter med en perfekt beliggenhet i den spektakulære fjellkjeden Blue Mountains.

.

Hjem > Unike hotell > Unike hotell i New South Wales > Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa
Karta - Blue Mountains

NB! Resortet er dessverre stengt fra 9. juni 2023 på ubestemt tid.

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa 

Blue Mountains, New South Wales

Hele året

Få et tilbud

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa er et av Australias flotteste resorter med en perfekt beliggenhet i den spektakulære fjellkjeden Blue Mountains, litt over en times bilkjøring fra Sydney. Naturen er fantastisk og utsikten utover parken fra utallige utsiktspunkter må bare oppleves.

Bortsett fra noen få nakne klipper er Blue Mountains dekket av skog. At de ikke heter de grønne fjell skyldes at oljen i eukalyptustrærne gir fjellsiden et blålig skjær, samtidig som solen får oljen til å fordampe i en blålig dis.

Wolgan Valley Resort & Spa ligger midt i dette fantastiske landskapet, og man legger spesielt stor vekt på en miljøvennlig profil. Alt i og rundt resortet oser av kvalitet og et opphold her er en spesiell opplevelse og et minne for livet. I pakt med miljøprofilen er det fjellet og aktiviteter knyttet til dette som er i fokus. Man kan velge mellom fotturer, hesteridning, safari og spabehandling.

Bli bedre kjent med Emirates One&Only Wolgan Valley.

Selv om Blue Mountains ikke ligger så langt fra storbyen Sydney kommer man her tett på naturen og det unike dyrelivet. Kenguruer og wallabyer er man nærmest garantert å oppleve, i tillegg til de mange og fargerike fugleartene som lever i området. Vi anbefaler gjerne at man tar en tur på egenhånd for å oppleve nasjonalparkens mange underverker på nært hold.

Med en omfattende meny, egen vinkjeller og fokus på lokale råvarer, oppdager du raskt at måltidene er en viktig del av opplevelsen på Wolgan Valley Resort & Spa. Menyen settes sammen ut fra hva som er tilgjengelig basert på sesong, organisk produsert og tilgjengelig lokalt. Spesialitetene inkluderer kenguru, frittgående griser og østers fra Coffin Bay, samt en rekke lokalt produserte oster. Resortet har også et omfattende spa-tilbud.

Alle måltider (inkl. drikke) er inkludert, samt to aktiviteter pr. dag.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell

Lord Howe Island