Søk
Generic filters
Velg en side

The Boatshed

Bare en 35 minutters fergetur fra Aukland, på øya Waiheke, ligger denne lille perlen av et overnattingssted.

Drøm deg bort

The Boatshed

The Boatshed

Bare en 35 minutters fergetur fra Aukland, på øya Waiheke, ligger denne lille perlen av et overnattingssted. På øya finner du fantastiske strender, vingårder, kyststier og uterestauranter, og en deilig bohemsk stemning preger hele stedet. Ta deg tid til noen dager med total avslapning her.

Waiheke kan du nå med både båt, fly og helikopter. Uansett transportmiddel, er det lite som kan måle seg med å ankomme øya som har sin helt egen upolerte sjarm.

The Boatshed ligger ypperlig til ved den perfekte stranden Oneroa beach. Stedet har vært eid av samme familie i 35 år, og det er nå 2. generasjon som driver stedet. Stilig overnatting med fokus på design og service kjennetegner The Boatshed, som består av 11 rom med utsikt over havnen. En deilig hage der du kan slappe av eller nyte et måltid, omringer det store hvite trehuset.

Her kommer du nok til å trives best hvis du er ute etter å gjøre så lite som mulig, slappe av med en god bok, nyte en sen frokost eller skjemme bort deg selv med en deilig massasje, men for de som er ute etter flere aktiviteter, er det mulig å leie kajakker, gå lengre turer langs kysten og dra på vinsmaking på en av de lokale vingårdene.

The Boatshed.

The Boatshed kjennetegnes av stilig overnatting med fokus på design og service.

Drøm deg bort til The Boatshed

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest