Søk
Generic filters
Velg en side

Bamurru Plains

Bamurru Plains tilbyr ekstraordinære villmarksopplevelser i noe av Australias mest fascinerende landskap.

Drøm deg bort

Bamurru Plains

Bamurru Plains

Bamurru Plains tilbyr ekstraordinære villmarksopplevelser i noe av Australias mest fascinerende landskap. Denne luksuscampen finner du i Kakadu nasjonalpark i Australias Northern Territory.

Kakadu National Park er Australias største nasjonalpark. Like ved finner vi aboriginenes land, Arnhem Land. Dette området byr på både rik natur og rik historie, og det finnes ingen bedre måte å utforske landskapet på enn å overnatte i en camp ute i naturen.

Men Bamurru Plains er ingen vanlig camp, her snakker vi «Wild Bush Luxury». På campen finnes ingen TVer og minibarer, men komforten og standarden på de 10 lodgene campen består av sørger for at gjestene får oppleve det fantastiske landskapet og stemningen i stil og eksklusivitet. Maten og vinen som serveres er også av det ekstraordinære slaget, og alle opplevelsene er sydd sammen til å passe perfekt inn i naturen rundt.

Hotellet tilbyr et stort spekter av aktiviteter, blant annet elvebåtturer der dere kan spotte krokodiller, fisketurer, firhjulsafarier, helikopterturer og turer til aboriginenes bergkunst i Arnhem Land.

Det 300 km² store området rundt Bamurru Plans er eksklusivt for campens gjester, og sørger for en stille og eksotisk outbackopplevelse det er vanskelig å finne maken til!

Bamurru Plains.

Hva med en fisketur i villmarka?

Drøm deg bort til Bamurru Plains

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest