Bamurru Plains

Bamurru Plains tilbyr ekstraordinære villmarksopplevelser i noe av Australias mest fascinerende landskap.

.

Bamurru Plains tilbyr ekstraordinære villmarksopplevelser i noe av Australias mest fascinerende landskap. Denne luksuscampen finner du i Kakadu nasjonalpark i Australias Northern Territory.

Kakadu National Park er Australias største nasjonalpark. Like ved finner vi aboriginenes land, Arnhem Land. Dette området byr på både rik natur og rik historie, og det finnes ingen bedre måte å utforske landskapet på enn å overnatte i en camp ute i naturen.

Men Bamurru Plains er ingen vanlig camp, her snakker vi «Wild Bush Luxury». På campen finnes ingen TVer og minibarer, men komforten og standarden på de 10 lodgene campen består av sørger for at gjestene får oppleve det fantastiske landskapet og stemningen i stil og eksklusivitet. Maten og vinen som serveres er også av det ekstraordinære slaget, og alle opplevelsene er sydd sammen til å passe perfekt inn i naturen rundt.

Bli bedre kjent med Bamurru Plains.

Hotellet tilbyr et stort spekter av aktiviteter, blant annet elvebåtturer der dere kan spotte krokodiller, fisketurer, firhjulsafarier, helikopterturer og turer til aboriginenes bergkunst i Arnhem Land.

Det 300 km² store området rundt Bamurru Plans er eksklusivt for campens gjester, og sørger for en stille og eksotisk outbackopplevelse det er vanskelig å finne maken til!

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell