Bedarra Island Resort

Like utenfor kysten ved Mission Beach ligger praktfulle Bedarra Island Resort, med Great Barrier Reef som nærmeste nabo.

.

Hjem > Unike hotell > Unike hotell i Queensland > Bedarra Island Resort
Kart Mission Beach

Bedarra Island Resort

Bedarra Island, Queensland

Hele året

Få et tilbud

Like utenfor kysten ved Mission Beach ligger praktfulle Bedarra Island Resort, ca to timers kjøring sør for Cairns. Øya består av 45 hektar tropisk skog og idylliske strender, med Great Barrier Reef som nærmeste nabo. Oppholdet inkluderer både måltider og en rekke spennende aktiviteter.

Her kan livet nytes i idylliske og avslappende omgivelser på stranden, om ønskelig med spa og massasje. Eller benytt de mange mulighetene som inngår i oppholdet; snorkle blant fargesprakende fisk og koraller, test fiskelykken, dra på kajakktur, gå tur i regnskogen, for å nevne noe.

For de mest eventyrlystne kan det også arrangeres dypvannsfiske fra båt og dykking med fullt dykkerutstyr.

Stedet er totalrenovert de siste årene og sikter seg inn på bærekraft og det ypperste av barfot-luksus. Kapasiteten er redusert fra 32 til 20 gjester, fordelt på 10 usjenerte boenheter. Restauranten har en meny som veksler med tilgangen til lokale råvarer, og kjøkkenet strekker seg langt for å imøtekomme gjestenes middagsønsker, enten det er behov for en piknik-kurv til en dagsutflukt eller romantisk gourmetmiddag for to med stearinlys.

Bli bedre kjent med Bedarra Island Resort.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell