Søk
Generic filters
Velg en side

Bedarra Island Resort

Like utenfor kysten ved Mission Beach ligger praktfulle Bedarra Island Resort, ca to timers kjøring sør for Cairns. Øya består av idylliske strender og 45 hektar tropisk skog, med Great Barrier Reef som nærmeste nabo.

Drøm deg bort

Bedarra Island Resort

Bedarra Island Resort

Like utenfor kysten ved Mission Beach ligger praktfulle Bedarra Island Resort, ca to timers kjøring sør for Cairns. Øya består av 45 hektar tropisk skog og idylliske strender, med Great Barrier Reef som nærmeste nabo. Oppholdet inkluderer både måltider og en rekke spennende aktiviteter.

Her kan livet nytes i idylliske og avslappende omgivelser på stranden, om ønskelig med spa og massasje. Eller benytt de mange mulighetene som inngår i oppholdet; snorkle blant fargesprakende fisk og koraller, test fiskelykken, dra på kajakktur, gå tur i regnskogen, for å nevne noe.

For de mest eventyrlystne kan det også arrangeres dypvannsfiske fra båt og dykking med fullt dykkerutstyr.

Stedet er totalrenovert de siste årene og sikter seg inn på bærekraft og det ypperste av barfot-luksus. Kapasiteten er redusert fra 32 til 20 gjester, fordelt på 10 usjenerte boenheter. Restauranten har en meny som veksler med tilgangen til lokale råvarer, og kjøkkenet strekker seg langt for å imøtekomme gjestenes middagsønsker, enten det er behov for en piknik-kurv til en dagsutflukt eller romantisk gourmetmiddag for to med stearinlys.

Bedarra Resort Beach House

Et vakrere og mer avslappende sted enn Bedarra Island skal du lete lenge etter!

Drøm deg bort til Bedarra Island Resort

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest