fbpx
23 31 77 00 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Velg en side

Crystalbrook Lodge

I den robuste outbacken nord i Queensland finner du dette hemmelige mekkaet.

Drøm deg bort

Crystalbrook Lodge

Crystalbrook Lodge

I den robuste outbacken nord i Queensland finner du dette hemmelige mekkaet. Crystalbrook Lodge har utsikt til spektakulære Crystalbrook Lake, og med kun fem elegante suiter er dette stedet en virkelig oase.

Crystalbrook Lodge ligger 180 km vest for Cairns, og du kommer hit med en 40 minutters flytur eller 3 timers biltur fra Cairns.

Dette er et sted for naturelskere. Crystalbrook Lake er hjem til et enormt utvalg av dyr, blant annet ferskvannskrokodiller og en rekke ulike fugle- og fiskearter. Som gjest ved lodgen har du plenty av muligheter til å fiske, utforske outbacken eller bare nyte stillheten på lodgens private område. Du kan utforske innsjøen nærmere med kajakk, paddleboard eller med et dagscruise med elektrisk båt.

Middagene inntas ute med utsikt over innsjøen. Her er ingen gatelys som ødelegger for solnedgangen og den vakre stjernehimmelen, len deg tilbake og nyt lokale gourmetperler i en fredfylt atmosfære etter en spennende dag ute i ødemarken!

Crystalbrook Lodge

Crystalbrook Lodge er et sted for naturelskere.

Drøm deg bort til Crystalbrook Lodge

Bildegalleri

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

 

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

 

Martin Dahl Jespersen

MARTINS TIPS:

Vi ønsker at du skal få den beste opplevelsen. Vi foretrekker små lokale turoperatører i små grupper eller en privat tur skreddersydd bare for ditt reisefølge.

KONTAKT OSS