Heron Island Resort

Et fantastisk idyllisk resort som ligger på en koralløy på the Great Barrier Reef.

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Unike hotell > Unike hotell i Queensland > Heron Island Resort
Kart Heron Island

Heron Island Resort

Heron Island, Queensland

Hele året

Få et tilbud

Et fantastisk idyllisk resort som ligger på en koralløy på the Great Barrier Reef. Her finner du et unikt marint dyreliv, havskilpadder, hvaler og lokale fuglearter. Heron Island Resort er det eneste resortet på the Great Barrier Reef som tilbyr hele spekteret av rom – fra standard rom til førsteklasses suiter.

Heron Island ligger 72 km nordøst for Gladstone, og du kommer dit med båt eller helikopter. Her finner du verdenskjente attraksjoner og unike opplevelser som er forbeholdt gjestene på resortet. Heron Island er et mekka for dykking og snorkling. Du trenger ikke ta en dagstur til revet, fordi du er allerede der og kan derfor dykke flere ganger i løpet av en dag. De fleste dykkerstedene ligger bare 15 minutter fra stranden, og snorkler du er det bare å ta på seg utstyret og svømme ut fra stranden.

Bli bedre kjent med Heron Island.

Heron Island har et overraskende variert dyreliv med flere havskilpadder og mange fuglearter. I perioden oktober til mars kan du oppleve havskilpadder komme inn for å legge egg på stranden eller se tusener av små babyskilpadder kravle mot havet. Barn mellom 7 og 12 år kan bli med på moroa og delta på Heron’s Junior Ranger program* (minimum 3 deltakere). Dette er ikke en vanlig barneklubb! Som Junior Ranger deltar barna aktivt og har sjansen til å vinne 15 fargerike merker. I sesongen kan de også være med på et forskningsprogram rundt havskilpaddene og merke de små babyene før de setter kursen for havet. Fra spaserturer på revet og snorkling til merking av havskilpadder, utforskning av stjernehimmelen og være «pilot» på et helikopter – disse artige opplevelsene er utformet for å skape interesse for å utforske naturen og verne om miljøet.

På Heron Island Resort er frokost inkludert i prisen. I tillegg til den flotte restauranten har resortet en lounge og bar med en stor utendørs terrasse. Om kvelden kan du her nyte variert underholdning, svinge deg til musikken eller bare slappe av med en drink. I resortets store møterom vises med jevne mellomrom de siste kinofilmer eller presentasjoner av natur og dyreliv. Resortet har også et omfattende spa-tilbud.

* Junior Ranger programmet er utviklet i samarbeid med University of Queensland Research Station og Queensland Parks & Wildlife Service. For å delta må man betale en engangspris som går til the Queensland Turtle Conservation Program. Prisen dekker alle aktiviteter, en arbeids-bok samt merker. Hver aktivitet varer fra en halv til to timer og det er flere aktiviteter pr. dag, med innlagte pauser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell